HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας 29-11-2016

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό  ημεδαπού Από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίστ...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό  ημεδαπού
Από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα χθες το πρωί, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου, στο ύψος της Ράχης Δυτικής Αχαΐας, κατά το οποίο αυτοκίνητο που οδηγούσε 74χρονος ημεδαπός, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, κατά την προσπέραση ομόρροπα κινούμενου φορτηγού που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 67χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του τελευταίου. Επιπλέον, τραυματίστηκε ο 74χρονος και ο 23χρονος που διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Πάτρας. Ενεργείται προανάκριση για αίτια του τροχαίου ατυχήματος από το Τμήμα Τροχαίας Πατρών.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη  για παράβαση του νόμου περί προστασίας ζώων συντροφιάς
Από αστυνομικούς του Δ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί προστασίας των ζώων, σε βάρος αγνώστου δράστη, ο οποίος,  σύμφωνα με καταγγελία 54χρονης ημεδαπής, τους τελευταίους έξι μήνες διατηρεί σε αγρόκτημα στην περιοχή του Μιντιλογλίου σκύλο χωρίς να του παρέχει τις κατάλληλες συνθήκες για τη διαβίωσή του. Ο δράστης αναζητείται.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό  ημεδαπού
Από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, κατά το οποίο δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 22χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό που οδηγούσε 52χρονος, υπήκοος Αλβανίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο δικυκλιστής. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.