HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Καιρός της εβδομάδας στα Καλάβρυτα

Σ υνεχίζονται οι καλές καιρικές συνθήκες στη Δυτική Ελλάδα με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους σύμφωνα με το www.meteoclub.gr. Σταδιακή πτ...

Συνεχίζονται οι καλές καιρικές συνθήκες στη Δυτική Ελλάδα με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους σύμφωνα με το www.meteoclub.gr. Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας σε επίπεδα λίγο πιο χαμηλά για την εποχή που διανύουμε αναμένουμε την  Τετάρτη, ενώ με βάση τα τωρινά στοιχεία που διαθέτουμε, φαίνεται μία σοβαρή κακοκαιρία την Παρασκευή με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.
Για τα Καλάβρυτα προβλέπεται.

Δευτέρα 3-10-2016
Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 βαθμούς η ελάχιστη έως 23 βαθμούς η μέγιστη.
Τρίτη 4-10-2016
Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔυτικές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 βαθμούς η ελάχιστη έως 22 βαθμούς η μέγιστη.
Τετάρτη 5-10-2016
Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔυτικές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ τοπικά και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 17 βαθμούς η μέγιστη.
Πέμπτη 6-10-2016
Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔυτικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ τοπικά και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 βαθμούς η ελάχιστη έως 14 βαθμούς η μέγιστη.
Παρασκευή, 7 - 10 -2016
Λίγα σύννεφα το πρωί, ισχυρές βροχές αλλά και διαστήματα με καθαρό καιρό για το υπόλοιπο της ημέρας. 13 oC / 3 oC  με 8 km/h
Σαββάτο 8 -10- 2016
Ασθενής βροχή νωρίς το πρωί, αυξημένη συννεφιά για το υπόλοιπο της ημέρας. 14 oC / 7 oC  με 8 km/h

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.