Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ανέλαβε τα καθήκοντά του ο νέος αρχηγός της Πυροσβεστικής (φωτο)

Π ραγματοποιήθηκε σήμερα η ανάληψη καθηκόντων από το νέο αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγο Βασίλειο Καπέλιο, κατά την διάρκε...

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η ανάληψη καθηκόντων από το νέο αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγο Βασίλειο Καπέλιο, κατά την διάρκεια μιας σεμνής τελετής, στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην Κάτω Κηφισιά, παρουσία του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Κουρουμπλή και του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα.

Ο απερχόμενος αρχηγός Ιωάννης Καρατζιάς, ο οποίος υπέβαλε την παραίτηση πριν από μερικές ημέρες, αλλά και άλλοι ομιλητές, δεν αναφέρθηκαν στο γεγονός της παραίτησης, ενώ τόσο ο Παναγιώτης Κουτρουμπλής, όσο και ο Νίκος Τόσκας τον ευχαρίστησαν θερμά για την προσφορά του και τους χειρισμούς του στην φετινή αντιπυρική περίοδο, την οποία χαρακτήρισαν ως μια από τις πιο δύσκολες και με τις μεγαλύτερες ελλείψεις, από το 1998 που ανέλαβε την δασοπυρόσβεση η Πυροσβεστική.

Στις ελλείψεις αυτές αναφέρθηκε ιδιαίτερα ο Νίκος Τόσκας, ο οποίος επεσήμανε ότι δεν φτάνει μόνο η αυτοθυσία των πυροσβεστών, αλλά πρέπει να εξοπλιστούν με μέσα για να είναι πιο αποτελεσματικοί.

«Οι απαιτήσεις μας επιβάλουν και καινούργιες δομές και καινούργια εκπαίδευση και μεταρρυθμίσεις», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός και τόνισε ότι «όλοι πρέπει να ενσκύψουμε στο συγκεκριμένο πρόβλημα για να βρεθεί λύση».

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής εξήρε το έργο των πυροσβεστών και υπογράμμισε ότι « ο ελληνικός λαός μπορεί να βυθίστηκε σε αυτή την κρίση, αλλά έχει ισχυρό DNA που τον κάνει να αντέχει» και εξέφρασε την πεποίθηση ότι «θα βγάλουμε την πατρίδα από αυτή την κρίση».

Στην εκδήλωση παρέστησαν βουλευτές, ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Καπάκης, η ηγεσία τον Ενόπλων Δυνάμεων, αξιωματικοί όλων των Σωμάτων Ασφαλείας και άλλοι επίσημοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.