HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΝΑΣΙΑ: Τριήμερο εορτασμού Αγίου Δημητρίου και Εθνικής εορτής

Κ άλεσμα για ένα τριήμερο στην όμορφη γωνία των Καλαβρύτων απευθύνει ο Σύλλογος των Απανταχού Νασιωτών έχοντας ετοιμάσει ένα εορταστικό ...

Κάλεσμα για ένα τριήμερο στην όμορφη γωνία των Καλαβρύτων απευθύνει ο Σύλλογος των Απανταχού Νασιωτών έχοντας ετοιμάσει ένα εορταστικό πρόγραμμα.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 
«Όπως γνωρίζετε φέτος το τριήμερο της 26ης – 28ης Οκτωβρίου 2016  πέφτει Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή με τις δυο πρώτες ημέρες να είναι εργάσιμες. Όμως ακολουθεί και η αργία της Παρασκευής που μαζί με το Σαββατοκύριακο φτιάχνουν άλλο ένα τριήμερο! Είναι λοιπόν  ευκαιρία για όσους μπορούν να επισκεφτούν το χωριό μας, τα Νάσια, να τιμήσουν με την παρουσία τους την μνήμη του Αγίου Δημητρίου, και να περάσουν όμορφα, όλες η κάποιες από αυτές τις ημέρες, παρέα με τους συγχωριανούς,συγγενείς και φίλους!

Το πρόγραμμα λοιπόν του τριημέρου 26ης – 28ης Οκτωβρίου 2016 έχει ως εξής:
1. Τρίτη 25 Οκτωβρίου στις 18.30  θα τελεστεί Μέγας Εσπερινός στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου
2. Τετάρτη 26 Οκτωβρίου το πρωί θα τελεστεί Θεια Λειτουργία μετά αρτοκλασίας. Παρακαλούνται όλοι οι συγχωριανοί και φίλοι που θα βρεθούν στο χωριό μας αυτές τις ημέρες να τιμήσουν τον πολιούχο και προστάτη του χωριού μας, Άγιο Δημήτριο.
3. Μετά την Θεία λειτουργία θα ακολουθήσει συζήτηση με καφεδάκι και τσίπουρο στο παρακείμενο εντευκτήριο, που τώρα διαθέτει και θέρμανση!
4. Για το βράδυ της ίδιας ημέρας είναι όλα ανοικτά! Εφόσον υπάρχει διάθεση και συμμετοχή μπορούμε να οργανωθούμε, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε μια ωραία βραδιά στο μεζεδοπωλείο του χωριού μας. Εάν παρευρεθείτε σας παρακαλώ ενημερώστε μας στα τηλέφωνα μας η στην διεύθυνση nasia.kalavryton@gmail.com για να γίνουν οι απαραίτητες προμήθειες από το κατάστημα.
Αρκετές φορές τα λιγότερο προγραμματισμένα πράγματα φέρνουν μεγαλύτερες εκπλήξεις επιτυχίας!
Καλή Αντάμωση!
Ο πρόεδρος Γιάννης Γιαννόπουλος
και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου των απανταχού Νασιωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.