HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Ενημερωτική ημερίδα για τον Μελιταίο Πυρετό

Πραγματοποιήθηκε αίθουσα εκδηλώσεων της Μαθητικής Εστίας Καλαβρύτων την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016 ενημερωτική ημερίδα με θέμα “Βρουκέλλω...

Πραγματοποιήθηκε αίθουσα εκδηλώσεων της Μαθητικής Εστίας Καλαβρύτων την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016 ενημερωτική ημερίδα με θέμα “Βρουκέλλωση (Μελιταίος Πυρετός), από το χθες στο σήμερα”.
Την ημερίδα διοργάνωσαν, ο Δήμος Καλαβρύτων, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, και το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ).
Στην εκδήλωση, οι επιστήμονες-ομιλητές, ενημέρωσαν τους κτηνοτρόφους και όλους τους συμμετέχοντες, για την εμφάνιση, τα συμπτώματα, τους τρόπους μετάδοσης και κυρίως για τα μέτρα πρόληψης και προστασίας,από τη βρουκέλλωση.
Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, ο Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Μητρόπουλος, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στον τομέα της Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Βοηθός Περιφερειάρχη Αντώνης Χαροκόπος, ο Γενικός Διευθυντής Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας, η διοκητής του Νοσοκομείου Καλαβρύτων κ. Ιωάννα Σφυρή, ο Διευθυντής του Νοσοκομείο Καλαβρύτων κ Λεωνίδας Βασιλόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι.
Δυστυχώς απουσίαζαν οι κτηνοτρόφοι της περιοχής μας, που είναι και άμεσα ενδιαφερόμενοι.
Ο Δήμος Καλαβρύτων, το επόμενο διάστημα, σε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ, θα εκτυπώσει θα διανέμει σε όλους τους κτηνοτρόφους της περιοχής μας, κατατοπιστικό και ενημερωτικό φυλλάδιο για τη βρουκέλλωση.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.