Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κάλεσμα της Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ για την Καλαβρυτινή Τράπεζα Αίματος.

Η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων καλλιεργώντας τις ανθρώπινες αξίες της αλληλοβοήθειας και της αλληλεγγύης, στοχεύει στη δημιουργία μόνιμων...

Η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων καλλιεργώντας τις ανθρώπινες αξίες της αλληλοβοήθειας και της αλληλεγγύης, στοχεύει στη δημιουργία μόνιμων  εθελοντών αιμοδοτών, που με αυτή τη πράξη αγάπης και κοινωνικής ευαισθησίας θα δίνουν ενέργεια ζωής στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.
Στην κατεύθυνση αυτή, θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη 25 Οκτωβρίου από τις 9:30 π.μ. έως 13:00 μ.μ. στο τουριστικό περίπτερο, στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων.
Όλοι οι αθλητές της Ομάδας δήλωσαν συμμετοχή, τόσο ως αιμοδότες όσο και για την προσέλκυση και άλλων αιμοδοτών, συγγενών, φίλων κ.λ.π.
Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα και χαιρετίζοντας την πρωτοβουλία της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας, οι φιάλες αίματος που θα συγκεντρωθούν, θα πιστωθούν στην τράπεζα αίματος που πρόσφατα δημιούργησε με σκοπό να στηρίξει όταν απαιτηθεί κάθε συμπολίτη μας.
Καλούμε λοιπόν, φορείς, συλλόγους και όλους τους Καλαβρυτινούς  να συμμετέχουν στην αιμοδοσία που διοργανώνει η Ομάδα μας και όλοι μαζί να αγκαλιάσουμε και να ενισχύσουμε τη δικιά μας, την Καλαβρυτινή τράπεζα αίματος.
Γιατί ποτέ δεν ξέρουμε πότε θα χρειαστεί αίμα ένας συνάνθρωπός μας, ένας φίλος μας, ένα αγαπητό μας πρόσωπο ή ακόμη εμείς οι  ίδιοι.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων
Ο Πρόεδρος  Τάκης Βαρβιτσιώτης            
Ο Γενικός Γραμματέας Λεωνίδας Βασιλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.