Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τριάρα - Τρίποντο - Πρωτιά

Σ την τρίτη διαδοχική νίκη της έφτασε η Παναχαϊκή, που επικράτησε της Δόξας Μεγαλόπολης 3-0 στο Παμπελοποννησιακό, στην αναμέτρηση που ο...

Στην τρίτη διαδοχική νίκη της έφτασε η Παναχαϊκή, που επικράτησε της Δόξας Μεγαλόπολης 3-0 στο Παμπελοποννησιακό, στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Με το τρίποντο αυτό, η Παναχαϊκή είναι πλέον ισόβαθμη στην κορυφή της βαθμολογίας με τον ΠΑΟ Βάρδας, τον οποίο θα αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική.
Προσεκτικά μπήκαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να ρισκάρουν αμφότερες. Μετά από το αναγνωριστικό πρώτο τέταρτο, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που απείλησαν πρώτοι, όταν στο 13’ το γυριστό σουτ του Ελευθεριάδη δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Μακρυωνίτη, ενώ ένα λεπτό αργότερα οι Αρκάδες απάντησαν με ένα σουτ του Νίκου Λυμπερόπουλου, που πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Βρονταρά.
Στο 24ο λεπτό η Παναχαϊκή επείλησε εκ νέου, όταν το συρτό σουτ του Πολυχρόνη πέρασε δίπλα από τα δοκάρια. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε πάντως και το μεγαλύτερο μέρος του παιγνιδιού μεταφέρθηκε στο χώρο του κέντρου, χωρίς να καταγράφονται αξιόλογες φάσεις από τις δύο πλευρές.

Η πιο κλασική ευκαιρία μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους ανήκε στην Παναχαϊκή, καθώς το σουτ του Μαστραντωνάκη σε κενή εστία ήταν άστοχο. Κάπως έτσι, το μηδέν παρέμεινε στα πρώτα 45’.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «κοκκινόμαυροι» μπήκαν αποφασισμένοι και το απέδειξαν από την πρώτη καλή τους στιγμή, η οποία μεταφράστηκε σε γκολ. Πιο συγκεκριμένα, στο 52’ ο Σιαλμάς ήταν εκείνος που έδωσε το προβάδισμα.
Από εκεί και πέρα, το έργο έγινε πιο εύκολο για τους Πατρινούς, που βγήκαν μπροστά και πίεσαν για το δεύτερο γκολ που ουσιαστικά θα «κλείδωνε» και την επικράτηση. Τόσο στην κεφαλιά του Σιαλμά στο 56’, όσο και σε δύο ακόμα καλές στιγμές μέχρι το 70’, η Παναχαϊκή θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει».
Τελικά, το 2-0 ήρθε στο 72’ με προβολή του Στεργίδη, που είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή. Και στο 81’ μπήκε το… κερασάκι στην τούρτα, όταν ο Ελευθεριάδης έγραψε το τελικό 3-0, που δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Λαμπρόπουλος, Γκίνο, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Ελευθεριάδης, Φωτάκης, Πολυχρόνης (55′ Στεργίδης), Μαστραντωνάκης (83′ Κωνσταντακόπουλος), Σιαλμάς (71′ Μωραϊτης).

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ (Βασίλης Κούβαλης): Μακρυωνίτης, Αθανασιάδης (64′ Πρίκας), Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Βασιλείου, Αντώνακας (83′ Όργκιερ), Δρόσος, Κατσαρός, Μαυριώτης, Λυμπερόπουλος Νίκ. (82′ Πέλλα), Λυμπερόπουλος Δημήτρ.

Βαθμολογία
1. ΠΑΟ Βάρδας 13                                                       
2.Παναχαϊκή 13                                               
3.Παναρκαδικός 11               
4.Φωστήρας 8                          
5.Ένωση Ερμιονίδας 7                                                    
6. ΑΟ Ζευγολατιού 7                                                                       
7. Τσικλητήρας Πύλου 6 
8. Αιολικός 5 
9.Θήβα 5 
10.Αχαϊκή 4 
11.Λουτράκι 4   
12. Παναργειακός 3
13.Χαλκίδα 3      
14.Δόξα Μεγαλόπολης 2  
15. Αστέρας Αμαλιάδας 1

Θέσεις 1: Άνοδος
15: Υποβιβασμός
Επόμενη Αγωνιστική (23/10)
ΑΟ Ζευγολατιού -Παναρκαδικός
Αχαϊκή – Αστέρας Αμαλιάδας
Δόξα Μεγαλόπολης – Λουτράκι
Θήβα – Παναργειακός
ΠΑΟ Βάρδας – Παναχαϊκή
Φωστήρας – Ένωση Ερμιονίδας
Χαλκίδα – Τσικλητήρας Πύλου 
Ρεπό: Αιολικός



για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Αντώνης Σουκαράς

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.