Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επετειακές εκδηλώσεις για τα 120 χρόνια Οδοντωτός το Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016

Επετειακές εκδηλώσεις για τα «120 χρόνια Οδοντωτός» , θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016, με έναρξη στις 10.00 στο Διακοπ...

Επετειακές εκδηλώσεις για τα «120 χρόνια Οδοντωτός», θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016, με έναρξη στις 10.00 στο Διακοπτό και ολοκλήρωση στα Καλάβρυτα στις 13.00.
Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν έκθεση φωτογραφίας, υποδοχή των προσκεκλημένων και μικρή γιορτή στο Διακοπτό. Στις 11:15  θα υπάρξει μαζική μετάβαση στα Καλάβρυτα με το τρενάκι. Στο σταθμό των Καλαβρύτων τους επισκέπτες και επισήμους θα υποδεχθεί η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων και η εκδήλωση θα συνεχιστεί με την παρουσίαση του βιβλίου «Ο Οδοντωτός Διακοφτού -Καλαβρύτων 120 χρόνια». Πρόκειται για βιβλίο ιστορίας, παρουσίασης και περιήγησης από τον συγκοινωνιολόγο- συγγραφέα Γεώργιο Νάθενα. Θα ακολουθήσουν ομιλίες από τους διοργανωτές και τους συνεργαζόμενους φορείς του προγράμματος «Εν Συρμώ».
Στις εκδηλώσεις θα παραστεί ο Πρόεδρος του ΟΣΕ κ. Γιώργος Αποστολόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Κώστας Πετράκης και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΣΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.