HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μία Νίκη δύο Ήττες για τις Ελληνικές ομάδες στο Europa League (φωτο)

Μία νίκη και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός των Ελληνικών ομάδων στο europa league. O Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε με την Θέλτα εκτός έδρα...

Μία νίκη και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός των Ελληνικών ομάδων στο europa league. O Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε με την Θέλτα εκτός έδρας και ηττήθηκε με 2-0, ο Ολυμπιακός έχασε μεσα στο Καραϊσκάκης από το ΑΠΟΕΛ, ενώ ο ΠΑΟΚ πήρε μεγαλη νίκη με 2-1 στην Τσεχία απέναντι στην Σλόβαν Λίμπερετς
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Πλήρωσε... ακριβά την αστοχία του

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε, παρά το γεγονός πως ήταν καλύτερος, να δεχθεί δύο τέρματα από την Θέλτα (2-0) και να παραμείνει στον πάτο του ομίλου του, με δύο ήττες, ενώ μπαίνει σε περιπέτειες για την πρόκρισή του. Γκουϊντέτι (84’) και Βας ( 89’) τα γκολ.
Οι συνθέσεις:
ΘΕΛΤΑ (Μπερίσο): Σέρχιο, Μάγιο, Φοντάς, Ντίαζ, Χντεζ, Γκουϊντέτι, Ναράνχο, Γιόνι, Καμπράλ, Σένιε, Ρόσι.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Στραματσόνι): Ο Στιλ, Κουτρουμπής, Σάμπα, Μολέντο, Ζέκα, Λεντέσμα, Λουντ, Κουλιμπαλί, Ιμπάρμπο, Βιγιαφάνιες, Μπεργκ.

ΠΑΟΚ: Διπλό πρόκρισης με τον Κλάους!

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, αλλά με δύο γκολ του αρχηγού του, Στέφανου Αθανασιάδη, ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Τσεχία με 2-1 και έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση!
Οι συνθέσεις 
Σλόβαν Λίμπερετς (Γίντριχ Τρπισόφσκι):Ντουμπράβκα, Μπρέιτε, Κουφάλ, Σίκορα, Φόλπρεχτ (73’ Καραφιάτ), Χοβόρκα, Κομλιτσένκο, Βουτς, Μπαρτλ (46’ Εκπάι), Μπαρτόσακ (79’ Μπάρος), Λάτκα
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάνιας, Σάκχοφ (73’ Τιάμ), Κάμπος (59’ Μυστακίδης), Ροντρίγκες, Αθανασιάδης (86' Κρέσπο)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πλήρωσε αστοχία και λάθη
Με γκολ του Σωτηρίου στο δέκατο λεπτό, ο ΑΠΟΕΛ νίκησε τον Ολυμπιακό μέσα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και πήρε κεφάλι στον Β' όμιλο. Τρία δοκάρια είχαν οι "ερυθρόλευκοι"!
Συνθέσεις:
Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Μποτία, Μιλιβόγιεβιτς, Ντα Κόστα, Φορτούνης (64' Ελιουνούσι), Μάριν (78' Καρντόσο), Καμπιάσο (79' Μάρτινς), Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Σεμπά, Ιντέγε.
Αναπληρωματικοί: Καπίνο, Ρομαό, Καρντόσο, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Μάρτινς, Βιάνα.
ΑΠΟΕΛ (Τόμας Κρίστιανσεν): Βάτερμαν, Λάγκο, Καρλάο, Μπερτόγλιο (65' Αρτυματάς), Βινίσιους, Σωτηρίου, Μιλάνοβ, Μοράις, Μερκής, Γιαννιώτας, Βάντερ (77' Εφραίμ).
Φωτογραφικό πρακτορείο: INTIMEsports
Banner Sportotal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.