HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κατσουράνης: Όνειρό μου η μεγάλη Παναχαϊκή

Σ υνέντευξη Τύπου έδωσε την Πέμπτη (8/9) η Παναχαϊκή Συμμαχία στο Επιμελητήριο Αχαΐας, με τη συμμετοχή του τεχνικού διευθυντή Κώστα Κατσ...

Συνέντευξη Τύπου έδωσε την Πέμπτη (8/9) η Παναχαϊκή Συμμαχία στο Επιμελητήριο Αχαΐας, με τη συμμετοχή του τεχνικού διευθυντή Κώστα Κατσουράνη, του προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλου, αλλά και των παικτών Κώστα Χαλκιά και Γιώργου Φωτάκη.
Πριν από τη συνέντευξη τύπου τοποθετήθηκε εκ μέρος της Παναχαϊκής Συμμαχίας ο εκ των επιχειρηματιών, Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο οποίος μεταξύ άλλων, είπε: "Εμείς ζητήσαμε από τον Κώστα Κατσουράνη να φτιάξουμε ένα ποδοσφαιρικό club στα πλαίσια των ευρωπαϊκών. Ξέρουμε τι θέλει χρόνο και υπομονή και γνωρίζουμε ότι παρά την ιστορία, το επίπεδο που συναντήσαμε ήταν κακό. Αυτή η προσπάθεια θέλει χρόνο, υπομονή, πίστη και να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο. Μπορεί αυτήν την στιγμή να είμαστε 15 μέλη στην ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ" οι οποίοι θέλουμε να βοηθήσουμε την Παναχαϊκή να βρεθεί εκεί που της αξίζει, όμως στην συνέχεια θέλουμε να γίνουμε 20 ή 50 ή περισσότεροι, καθώς η ομάδα "ανήκει" σε όλους τους Πατρινούς".
Κώστας Κατσουράνης: Όνειρό μου η μεγάλη Παναχαϊκή
Ο Κώστας Κατσουράνης μεταξύ άλλων τόνισε: "Για εμένα η Παναχαϊκή πρέπει να επιστρέψει σαν μεγάλη ομάδα στην κορυφή, είναι ένα όνειρο που έχω από μικρός. Η νέα αρχή περιλαμβάνει στα σχέδια αθλητικές εγκαταστάσεις, τέτοιες ώστε να μπορούν να βρεθούν σε αυτές από νεογέννητα μωρά, γυναίκες, άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά και κάθε λογής φίλαθλος. Όχι από αύριο, γιατί αυτό δεν γίνεται, αλλά όσο πιο άμεσα μπορούμε. Είναι πρωταρχικός σκοπός η επαφή με τον φίλαθλο, με την ειλικρίνεια και με τις συνθήκες που θα τον φέρουν πίσω στο γήπεδο. Θέλουμε να δουλέψουμε σε ευρωπαϊκά πρότυπα.
Αυτά που στην Ευρώπη είναι δεδομένα, εδώ δεν υπάρχουν. Και είναι και πολύ δύσκολο να γίνουν. Εμείς ξεκινάμε από αυτά και αν δεν γίνουν, τότε θα έχουμε αποτύχει. Γήπεδο δικό μας έχουμε, κόσμο έχουμε, αυτό που μας λείπει είναι ένα βοηθητικό γήπεδο και στόχος είναι να το έχουμε στα επόμενα 2-3 χρόνια. Η Παναχαϊκή είναι μια ομάδα με βαριά ιστορία. Ένα όνομα συνυφασμένο με το αχαϊκό αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι η αύρα που την ακολουθεί, ο κόσμος, μια ολόκληρη πόλη. Στηρίζουν την προσπάθειά τους στην οργάνωση του τμήματος και στις συνθήκες που θα λειτουργεί αυτό. Άνθρωποι με εμπειρίες και παραστάσεις, αντιλαμβάνονται ότι η Παναχαϊκή θα επιστρέψει στην θέση που της ανήκει μόνο εάν επιστρέψει και ο κόσμος της.
Και πιστεύω πως εφέτος θα ανέβουμε κατηγορία. Για αυτό τον λόγο δουλεύουν σε ευρωπαϊκά πρότυπα την ομάδα, με μεγάλα όνειρα και πολύ υψηλές βλέψεις. Η αρχή όλων είναι το γήπεδο. Να μπορεί ο κόσμος να προσέλθει με ασφάλεια, να του παρέχεται άνεση και καλές συνθήκες για τις 2 ώρες που θα βρεθεί εκεί. Και μετά έρχεται και η απόλαυση, το θέαμα. Είτε εντός αγωνιστικού χώρου, με την απόδοση της ομάδας, είτε εκτός αυτού με την δημιουργία κλίματος καθαρά αθλητικού και υγειούς".
Χαλκιάς: σταθεροποίηση σε υψηλό επίπεδο
Ο Χαλκιάς ανέφερε ότι ο βασικός λόγος που πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη... δράση είναι ο Κατσουράνης. Επεσήμανε ότι στόχος είναι η προώθηση νεαρών παικτών στο ρόστερ της Παναχαϊκής, η επιστροφή των οπαδών της ομάδας στο γήπεδο και η σταθεροποίηση σε υψηλό επίπεδο.
Φωτάκης: σκοπός είναι να βρεθεί η ομάδα στην κορυφή
Από τη μεριά του ο Γιώργος Φωτάκης δήλωσε ότι δεν είναι ώρα για μεγάλα λόγια και ότι σκοπός είναι να βρεθεί η ομάδα στην κορυφή. Στο πάνελ βρέθηκε και ο γενικός αρχηγός Τάκης Κυριακόπουλος, αλλά και ο αρχηγός της αχαϊκής ομάδας, Κώστας Κωνσταντινίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.