HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στραβοπάτημα για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

γράφει ο Μιχάλης Καραβάς Η Ξάνθη έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της «Τούμπας» και τον υποχρέωσε στην πρώτη του απώλεια βαθμών στο ...

γράφει ο Μιχάλης Καραβάς
Η Ξάνθη έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της «Τούμπας» και τον υποχρέωσε στην πρώτη του απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα, αφού οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλές χωρίς σκορ. Αμφότερες και οι δύο ομάδες είχαν μεγάλες ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη, τις οποίες δεν τις αξιοποίησαν. Έτσι ο ΠΑΟΚ θα πάει στους 4 βαθμούς (κουβαλάει τιμωρία από πέρσι με -3) στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχοντας δύο νίκες και μια ισοπαλία.
Το ματς
Ο «δικέφαλος του Βορρά» μπήκε πολύ δυναμικά στην αναμέτρηση, αφού την πρώτη του καλή ευκαιρία την είχε στο 4ο λεπτό της συνάντησης με τον Τσίμιροτ, όπου έπιασε σουτ στην κίνηση αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Λίγα λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ είχε τρομερή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αλλά ο Ζίφκοβιτς κατάφερε να σώσει, ενώ αμέσως μετά σε πλασέ του Κουλούρη ο τερματοφύλακας της Ξάνθης είπε εκ νέου όχι σε νέα ευκαιρία της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Παρόλα αυτά στην συνέχεια η απόδοση του έπεσε, και παράλληλα οι Ακρίτες έβρισκαν σιγά-σιγά τα πατήματα τους στο χορτάρι, όπου και έβαλαν δύσκολα τελικά στον Βλάνταν Ίβιτς.
Στην συνέχεια ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλησε να κλείσει τους διαδρόμους στους εξτρέμ του «δικεφάλου», Κάμπος και Ροντρίγκες, οι οποίοι μπορούν από την μία στιγμή στην άλλη να δημιουργήσουν προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.
Από την άλλη ο Μπισεσβάρ έδειχνε να μην πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να μην έχει παιχνίδι από τον άξονα, γεγονός που εκνεύρισε τον Σέρβο τεχνικό.
Αποτέλεσμα της κακής εμφάνισης του πρώτου ημίχρονου από τον Ολλανδό ήταν να αντικατασταθεί με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, και την θέση του την πήρε ο Πέλκας.
Πέντε λεπτά ύστερα και από την έναρξη της επανάληψης οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία πάρουν κεφάλι στο ματς. Ο Πέλκας που μόλις είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο πέρασε οποίον βρήκε μπροστά του και στην συνέχεια πέρασε την μπάλα στον Κάμπος, που με την σειρά του σούταρε από πλεονεκτική θέση, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 61’ η Ξάνθη είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να γίνει αυτή που θα πάρει το προβάδισμα στην αναμέτρηση. Συγκεκριμένα ο Τσίμιροτ έκανε λάθος πάσα και ο Νιέτο βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το σουτ του κατέληξε άουτ.
65’ Όμορφη σέντρα του Πέλκα, ο Ροντρίγκες κάνει τη κεφαλιά, ο Ζίφκοβιτς απομακρύνει, η μπάλα φτάνει στον ολομόναχο Μάτος που καθυστερεί και χάνει την ευκαιρία.
Στο 69’ οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν με 10 παίκτες αφού ο Λάζιτς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.
Στο 71’ ο ΠΑΟΚ είχε φάση διαρκείας στην περιοχή της Ξάνθης, με τον Ροντρίγκες να βρίσκεται σε θέση βολής ύστερα και από την πάσα του Πέλκα, αλλά το σουτ του κατέληξε πάλι άουτ.
75΄Η Ξάνθη είχε κερδίσει φάουλ με τον Νιέτο να αναλαμβάνει την εκτέλεση, η μπάλα πέρασε το τοίχος αλλά ο Γλύκος ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε την μπάλα.
83’ Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να πάρει τη νίκη λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης. Ο Ροντρίγκες ξεκίνησε να πανηγυρίζει ωστόσο το σουτ του κατέληξε ελάχιστα άουτ με το 0-0 να παραμένει.
ΠΑΟΚ: (Βλάνταν Ίβιτς) Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Κάνιας, Μπίσεσβαρ (Πέλκας 46’), Τσίμιροτ (Τιάμ 79’), Ροντρίγκες, Κουλούρης (Αθανασιάδης 59’), Κάμπος
ΞΑΝΘΗ: (Ράσβαν Λουτσέσκου) Ζίφκοβιτς, Φλίσκας, Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Γουάλας (Ορφανίδης 82’), Καμαρά, Νιέτο(Ράνος 93'), Λάζιτς, Σολτάνι, Γιούνες (Βασιλακάκης 63’)


Επιμέλεια: Μιχάλης Καραβάς
φωτό: INTIMEsports & news photo agency

Banner Sportotal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.