HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μάγεψε η Φιλαρμονική Καλαβρύτων στη Μόνη Λαζαριστών στην Θεσσαλονίκη.

M ε μια εξαιρετικής ποιότητας συναυλία η Φιλαρμονική Καλαβρύτων έκλεισε το πρώτο Brass Fest που διοργανώθηκε το διήμερο 31 Αυγ.-1 Σεπ. ...

Mε μια εξαιρετικής ποιότητας συναυλία η Φιλαρμονική Καλαβρύτων έκλεισε το πρώτο Brass Fest που διοργανώθηκε το διήμερο 31 Αυγ.-1 Σεπ. από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και πραγματοποιήθηκε στον εξαίρετο χώρο της Μόνης Λαζαριστών στην Θεσσαλονίκη.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε
Τετάρτη 31 Αυγούστου Σύμπραξη κλιμακίων των Δημοτικών Φιλαρμονικών Καλαμαριάς, Πέλλας, Πύδνας - Κολινδρού και η ορχήστρα KukluxSax της ΔΕΠΠΑ Θέρμης, Φιλαρμονική Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Φιλαρμονική Δήμου Παύλου Μελά και Φιλαρμονική Δημ. Κοιν. Επιχ. "ΙΡΙΣ" Δήμου Παύλου Μελά,
Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου
Φιλαρμονική Δήμου Καλαβρύτων, Φιλαρμονική ορχήστρα του Φεστιβάλ,
Το Φεστιβάλ αυτό λειτούργησε ως προπομπός της νέας πρότασης στον χώρο της ελληνικής Φιλαρμονικής . Η νεοσύστατη ομάδα της Ελληνικές Φιλαρμονικής Εταιρίας, μετά την δημιουργία της στον Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Φιλαρμονικών που έγινε το Μάιο του 2016 στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ,αποτελεί την καλλιτεχνική ομπρέλα για δράσεις με κοινό παρονομαστή την υψηλή ποιότητα στις Φιλαρμονικές ορχήστρες.
Η Φιλαρμονική Καλαβρύτων την 1η  Σεπτεμβρίου στην συναυλία που έδωσε στα πλαίσια της διοργάνωσης αυτής, παρουσίασε ένα πρόγραμμα με αναφορές σε ένα ευρύ φάσμα μουσικών στυλ.
Ο Στραβίνσκι και το Πουλί της Φωτιάς συνάντησε τον Άρη του Γκούσταβ Χολστ ,και ο Σατι με το ragtime parade ,έδωσε την σκυτάλη στο μουσικό θεατρικό δρώμενο ,Μια μέρα στο Τσίρκο.Η μουσική από το μιούζικαλ Ωραία μου Κύρια «ταξίδεψε» στην Ισπανία (Γρανάδα, Espana Cani) και συναντήθηκε με το Hevy Metal, αλλά και τους Blues Brothers.
Ο μαέστρος Μπαμπαράκος Γιώργος και οι μουσικοί της Φιλαρμονικής με μεγάλο κέφι και περίσσεια ενέργεια, ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις υψηλές απαιτήσεις του προγράμματος 
Κορυφαία στιγμή του Φεστιβάλ αυτού υπήρξε η σύμπραξη στο τέλος όλων των μουσικών από τι φιλαρμονικές που συμμετείχαν ,δημιουργώντας μια ορχήστρα που αποτελείτο από 100 και πλέον μουσικούς έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το φεστιβάλ. Την ορχήστρα αυτή διεύθυναν οι Μπαμπαράκος Γιώργος,Χρυσοχόου Νίκος,και Γιάννης Μιράλις. Σολίστ ο Τρομπετίστας Γεράσιμος Ιωαννίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.