HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Aristarchos Skyrace» - Παράταση εγγραφών έως την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου

Η Οργανωτική Επιτροπή του «Aristarchos Skyrace» ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους αθλητές ότι οι εγγραφές και για τις δύο διαδρομές παρατ...

Η Οργανωτική Επιτροπή του «Aristarchos Skyrace» ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους αθλητές ότι οι εγγραφές και για τις δύο διαδρομές παρατείνονται ως την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, ενώ η κατάθεση των παραβόλων θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ως την Παρασκευή.
Επισημαίνεται ότι την ημέρα του αγώνα (25 Σεπτεμβρίου) δεν θα γίνονται εγγραφές.
aristarchoskyrace.com και η περιπέτεια πλησιάζει…
Οι τελευταίες πληροφορίες που συλλέξαμε, θέλουν τις καιρικές συνθήκες του Σαββατοκύριακου ιδανικές.
Η οργανωτική Επιτροπή
Επικοινωνία: Αλέξανδρος Καπετανόπουλος (6946938180), Νίκος Διαμάντης (6942455643), aristarxostrail@gmail.com & inbox στο www.aristarchoskyrace.com 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι αθλητές και αθλήτριες έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν αρκετή εμπειρία είτε από ορεινό τρέξιμο, είτε από ορεινό βάδισμα, καθώς οι διαδρομές θεωρούνται δύσκολες και τα είδη εδάφους ποικίλουν.
Το κόστος συμμετοχής για κάθε αθλητή/αθλήτρια είναι 25 ευρώ για τη μεγάλη διαδρομή ή 15 ευρώ για τη μικρή και περιλαμβάνει: δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα (bid number), τροφοδοσία και υποστήριξη στους σταθμούς και στον τερματισμό, μετάλλιο συμμετοχής, έπαθλα, αναμνηστικό του αγώνα. Δεν επιστρέφεται το αντίτιμο σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής αθλητή ή σε περίπτωση ακύρωσης του αγώνα για λόγους ασφαλείας. Για κάθε άλλο λόγο, θα υπάρξει απλώς αναβολή.
ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΑ
Η μεγάλη διαδρομή του αγώνα ακολουθεί μονοπάτια σηματοδοτημένα, είτε με μόνιμη σήμανση στο έδαφος (πορτοκαλί χρώματος), είτε με πρόσκαιρη σηματοδότηση (ασπροκόκκινες κορδέλες έργου), ώστε η διαδρομή να είναι όσο το δυνατόν σαφέστερη. Το μήκος της είναι 20,3χλμ και η υψομετρική διαφορά που καλύπτουν οι αθλητές φτάνει τα +1.650μ. Το χαμηλότερο σημείο βρίσκεται στα 1.250μ και το ψηλότερο στα 2.340μ. Ο αγώνας είναι skyrace, καθώς συγκεντρώνει τα εξής χαρακτηριστικά: μήκος άνω των 20 χιλιομέτρων, υψόμετρο εκκίνησης άνω των 1.000 μέτρων, κίνηση άνω των 2.000 μέτρων για περισσότερα από 5.600 μέτρα, θετική υψομετρική +1.650 μέτρα. Η μικρή διαδρομή είναι 9,2χλμ με +650μ υψομετρική διαφορά, κινείται δε κυρίως σε δασικό μονοπάτι, από το Σούβαρδο ως τον Ξηρόκαμπο, με θέα τον ορεινό όγκο του Χελμού.
Περισσότερα για το αγώνα, όπως και δηλώσεις συμμετοχής δείτε εδώ: 
http://aristarchoskyrace.com/registration/
φόρμα εγγραφής εθελοντών εδω: http://aristarchoskyrace.com/forma-ethelodon/




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.