Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο έρωτας νίκησε τον θάνατο σε μια μαγική βραδιά στον Αρχαίο Κλείτορα

Μ αγευτική "ΕΡΩΦΙΛΗ" , σ ένα μαγικό μέρος όπως αυτό του θεάτρου στον Αρχαίο Κλείτορα απόλαυσαν όσοι τυχεροί παραβρέθηκαν χθ...

Μαγευτική "ΕΡΩΦΙΛΗ", σ ένα μαγικό μέρος όπως αυτό του θεάτρου στον Αρχαίο Κλείτορα απόλαυσαν όσοι τυχεροί παραβρέθηκαν χθες βράδυ 6 Αυγούστου 
Η παράσταση που ήταν μια συνδιοργάνωση-προσφορά στους συμπολίτες και του επισκέπτες μας, από το Δήμο Καλαβρύτων, την Κοινωφελή του Επιχείρηση ΔΗΚΕΚ-ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ, την 6η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πάτρας του Υπουργείου Πολιτισμού και τον Οργανισμό Ελληνικού θεάτρου «Αιχμή»,
Οι θεατές κατενθουσιάστηκαν και χειροκρότησαν τις καταπληκτικές οι ερμηνείες, από τους πρωταγωνιστές, Φωτεινή Φιλοσόφου, Γιάννη Νικολαίδη, Βασίλη Ασημακόπουλο.
Την παράσταση παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε "Εκείνο που έμεινε, είναι ότι ο Έρωτας είναι αυτός που νικάει το θάνατο και ότι η, κάθε μορφής, αλαζονεία και η αντιστράτευση, αυτού, που ορίζει η ζωή και ο χρόνος, αποτελεί ύβριν, που προσβάλλει και διασαλεύει την αρμονία της φύσης."
Παραβρέθηκαν επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κοντογιάννης, οι Αντιδήμαρχοι Κλειτορίας και Καλαβρύτων, ο πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης των Σπηλαίων κ. Σωτήρης Δουκλιάς, βοηθοί Δημάρχου,πρόεδροι, εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων και πολλοί άλλοι.
Η πρωταγωνίστρια του έργου, Φωτεινή Φιλοσόφου μίλησε πριν από την παράσταση, αποκλειστικά στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS για την επίσκεψη της στα μέρη μας τονίζοντας οτι "κάθε φορά είναι μεγάλη ευθύνη να πατάς αυτή την ιερή γη και να προσπαθείς ν αφήσεις το χνάρι και τον ήχο απ τη φωνή σου", συμπληρώνοντας οτι "Κάθε φορά είναι σαν προσκύνημα. Είναι μαγικός και συνταρακτικός ο χώρος του Αρχαίου Κλείτορα."
Αναλυτικά οι δηλώσεις στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS της κυρίας Φιλοσόφου:
"Είναι σχεδόν προγραμματισμένο το ετήσιο ραντεβού μας σ αυτό τον ιερό χώρο που σε κάνει να χάνεσαι στον ορίζοντα και να γίνεσαι ένα με το χώμα του και την ατμόσφαιρα που αποπνέει η δύναμη αυτής της γης. Μεγάλη ευθύνη να πατάς  αυτή την ιερή γη και να προσπαθείς ν αφήσεις το χνάρι και τον ήχο απ τη φωνή σου. Κάθε φορά είναι σαν προσκύνημα. Είναι μια κατάθεση ψυχής. Αυτή η μαγεία, αυτή η προσέλευση τόσου κόσμου στο πουθενά, είναι σαν ένα ομαδικό τάμα στον πολιτισμό. Υπάρχει μια αύρα που μας κάνει να γινόμαστε ένα μ αυτό το πλήθος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ έναν έναν ξεχωριστά και στο Γιώργο Λαζουρά Δήμαρχο Καλαβρύτων που μας δίνει την ευκαιρία του ετήσιου προσκυνήματος στον μαγικό χώρο του Αρχαίου Κλείτορα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.