HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χρυσή Ολυμπιονίκης η Κατερίνα Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη χάρισε στην Ελλάδα το 6ο της μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και έστειλε όλους τους Έλληνες στα ουράνια...

Η Κατερίνα Στεφανίδη χάρισε στην Ελλάδα το 6ο της μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και έστειλε όλους τους Έλληνες στα ουράνια με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο άλμα επί κοντώ.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε με χαρακτηριστική άνεση και με μία προσπάθεια τα 4,60μ. και 4,70μ. παίρνοντας από την αρχή σαφές προβάδισμα και βάζοντας πίεση στις αντιπάλους της.
Στα 4,80μ. πέρασαν έξι αθλήτριες. Εκεί όμως η Στεφανίδη είχε την πρώτη άκυρη προσπάθειά της με αποτέλεσμα να την ξεπεράσει στην κατάταξη (με καμία άκυρη προσπάθεια) η εκπληκτική 19χρονη Νεοζηλανδή Μακ Κάρτνεϊ.
Στα 4,85μ. πλέον πέρασαν πέντε αθλήτριες μαζί με την Στεφανίδη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν η πρώτη που πέρασε αυτό το ύψος, με την Αμερικανή Μόρις να την ακολουθεί! Το ύψος αυτό έστειλε εκτός την νεαρή Μακ Κάρτνει που παρέμεινε τρίτη Ολυμπιονίκης.
Τα 4,90μ. λοιπόν θα αποφάσιζαν την χρυσή Ολυμπιονίκη μεταξύ των δυο αθλητριών. Οι δύο κοπέλες απέτυχαν και στις τρεις προσπάθειες με την Στεφανίδη να γίνεται χρυσή Ολυμπιονίκης αφού είχε λιγότερες άκυρες προσπάθειες στο σύνολο!!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.