HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αποκλεισμός Σοκ για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός γνώρισε πικρό αποκλεισμό στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τη Χάποελ Μπέερ Σεβά ...

Ο Ολυμπιακός γνώρισε πικρό αποκλεισμό στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τη Χάποελ Μπέερ Σεβά στο Ισραήλ. Χωρίς γκολ και με μία κλασική ευκαιρία σε δύο παιχνίδια, θα ήταν ποδοσφαιρικά παράδοξο μία πρόκριση των Πρωταθλητών Ελλάδας, που θα διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του Europa League.
Οδυνηρός αποκλεισμός για τον Ολυμπιακό στο "Turner Stadium", μετά την ήττα από τη Χάποελ Μπέερ Σεβά με 1-0, στον επαναληπτικό αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο Πρωταθλητής Ελλάδας δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το καλό του διάστημα στο πρώτο ημίχρονο, όπου παρά την υπεροχή του δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ούτε μία κλασική ευκαιρία, και στο δεύτερο μέρος η πρόκριση κρεμόταν από μία κλωστή. Το γκολ που σημείωσε στο 79' ο Ισραηλινός κεντρικός αμυντικός Σιρ Τζεντέκ, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στο 0-0 του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", έκρινε την αναμέτρηση.
Ο Ολυμπιακός "κατόρθωσε", γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να έχει σε δύο παιχνίδια κόντρα στην Πρωταθλήτρια Ισραήλ μόλις μία κλασική ευκαιρία, αυτή του Μιλιβόγιεβιτς στο 89ο λεπτό του πρώτου αγώνα. Ο Βίκτορ Σάντσεθ δεν είχε καθαρό μυαλό από τον πάγκο και έδειξε στους δυο πρώτους επίσημους αγώνες πως δεν έχει συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο για τη δημιουργία παιχνιδιού και ευκαιριών, αλλάζοντας διαρκώς διατάξεις και πρόσωπα. Τεράστιες είναι οι ευθύνες και των παικτών, που αποκλείστηκαν από έναν κατώτερο αντίπαλο, αλλά και της διοίκησης που άφησε την ομάδα χωρίς μεταγραφές σε δύο κομβικές αναμετρήσεις για το μέλλον της ομάδας στο Champions League. Πλέον, ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, μέσα από τη διαδικασία των πλέι οφ που ακολουθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΜΠΗ ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ - ΝΙΚΟΥ ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΕΛΑΚΗ ΣΤΟ sportotal.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.