Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΝΑΣΙΑ: Καλοκαίρι 2016: Εκδηλώσεις Δεκαπενταύγουστου

Κ αλοκαίρι 2016: Εκδηλώσεις Δεκαπενταύγουστου από τον Σύλλογο των Απανταχού Νασιωτών  1. Σάββατο 13 Αυγούστου 2016.   Ημέρα άφιξης πο...

Καλοκαίρι 2016: Εκδηλώσεις Δεκαπενταύγουστου από τον Σύλλογο των Απανταχού Νασιωτών 
1. Σάββατο 13 Αυγούστου 2016. 
 Ημέρα άφιξης πολλών συγχωριανών και φίλων μας. Το βράδυ στις 20.00 καλό θα είναι να συναντηθούμε στο εντευκτήριο του χωριού μας να συζητήσουμε για το χωριό μας, για τα προβλήματα για τον τρόπο που μπορούμε να τα λύσουμε. Η βραδιά μπορεί να δώσει απαντήσεις σε προβληματισμούς όπως πως θα χρησιμοποιήσουμε και αξιοποιήσουμε τα χωράφια χωρίς να μένουμε μόνιμα στο χωριό, πως να τα χαρτογραφήσουμε και πως να τα αποχαρακτηρίσουμε από δασικά. Ασφαλώς υπάρχουν και άλλα πολλά θέματα που δεν έχουμε σκοπό να τα παραθέσουμε τώρα, αλλά ο καθένας θα μπορεί να τα φέρει προς συζήτηση.
Ας μην υποτιμήσουμε αυτή την συνάντηση. Όλοι έχουν ιδέες και προτάσεις , είμαστε σίγουροι για αυτό!
2. Κυριακή 14 Αυγούστου 2016 . 
Την Κυριακή το απόγευμα της 14ης Αυγούστου στην εκκλησία της Παναγίας θα τελεστεί Μέγας Εσπερινός. Παρακαλούμε όλους, εφόσον μπορούν, να παρευρεθούν και να προσκυνήσουν την εικόνα της Παναγίας.
Το βράδυ 20.30 στο προαύλιο του Αγίου Δημητρίου σας περιμένουμε όλους στην ετήσια καθιερωμένη αντάμωση για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί, με αγάπη και κέφι, με τραγούδια και χορό, όπως ξέρουμε να γλεντάμε!!!
Το πρόγραμμα προβλέπει:
Δείπνο με ένα κύριο μενού και φαγητά της ώρας. Λεπτομέρειες σχετικά με το μενού και τα ποτά ,όπως τιμές κλπ. θα ενημερωθείτε όλοι, λίγες ημέρες πριν την εκδήλωση στο χωριό, με ανακοίνωση.
Δεν υπάρχει η δυνατότητα να καλυφθούν όλες τις παραγγελίες για φαγητά της ώρας. Είναι φανερό ότι δεν μπορούν να καλυφθούν παραγγελίες για πιάτα της ώρας και νομίζουμε ότι πρέπει να προτιμηθούν τα παιδιά και αυτοί που πιθανόν έχουν πρόβλημα με το συγκεκριμένο μενού. Σε άλλη περίπτωση θα πρέπει να αναμένουν αρκετή χρόνο έως πάρα πολύ για να φάνε.
Διασκέδαση με μουσική, τραγούδια και χορό ! Χορό και κέφι με παραδοσιακά τραγούδια και όχι μόνο, μέχρι να κουραστούν και οι ποιο χορευταράδες! Το οικογενειακό γλέντι με κέφι κρατεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι το εντευκτήριο θα λειτουργεί κάθε βράδυ και τις Κυριακές τα πρωινά για όλο τον Αύγουστο, προσφέροντας καφέδες, αναψυκτικά και φαγητά της ώρας.
3. Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016. 
Το πρωί θα τελεστεί Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας στην εκκλησία της Παναγίας. Παρακαλούνται όλοι οι συγχωριανοί και φίλοι που θα βρεθούν στο χωριό μας αυτές τις ημέρες, να τιμήσουν με την παρουσία τους την προστάτιδα του χωριού.
Το βράδυ στις 19.30 στο προαύλιο της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου θα παρουσιαστούν, με πρωταγωνιστές τα παιδιά μας , διάλογοι από την κωμωδία του Αριστοφάνη Ειρήνη, σε διασκευή για παιδιά, του Δημήτρη Ποταμίτη. Επίσης τους πολύ μικρούς φίλους μας θα τους απολαύσουμε, όταν θα εκφράζονται με κίνηση μέσα από παιδικά τραγούδια!
Στην συνέχεια η νεολαία μας και όχι μόνο, θα διασκεδάσει με ζωντανή μουσική από τους ντόπιους μουσικούς μας, Γιάννη Καραμπάτσο και Γιώργο Δημητρόπουλο. Η διασκέδαση πάντα συνεχίζεται και μετά την ζωντανή μουσική και ότι προκύψει!
Η συμμετοχή όλων αλλά και η καλή διάθεση φτιάχνουν ατμόσφαιρα για γλέντι, κέφι και χορό που πάντα στις εκδηλώσεις μας υπήρχαν σε αφθονία !!!
Να είστε όλοι καλά, και 
Καλή Αντάμωση!
Για το ΔΣ
Ο πρόεδρος                                                     Ο γραμματέας
Γιαννόπουλος Ιωάννης                                      Καλύβας Βασίλειος 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.