HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Φιλαρμονική Καλαβρύτων διαφήμισε τα Καλάβρυτα και ενθουσίασε το κοινό της Μεσσήνης

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αποστολή της Φιλαρμονικής στο Δήμο Μεσσήνης για την συμμετοχή της στο 3ο Αντάμωμα Φιλαρμονικών...

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αποστολή της Φιλαρμονικής στο Δήμο Μεσσήνης για την συμμετοχή της στο 3ο Αντάμωμα Φιλαρμονικών που έγινε από 27 έως 29 Ιουλίου  στην Μεσσήνη.  Η πόλη στην κεντρική πλατεία της διαθέτει ένα ιδιαίτερο χώρο –μικρό αμφιθέατρο – που ιδανικός για συναυλίες φιλαρμονικών.  
Οι Φιλαρμονικές που συμμετείχαν  στο Φεστιβάλ αυτό ήταν η Φιλαρμονική του Δήμου Τριπόλεως του Δήμου  Καλαμάτας  του Δήμου Μεσσήνης και ου Δήμου  Καλαβρύτων. Στην πρώτη μέρα 27 Ιουλίου οι Φιλαρμονικές Καλαμάτας και Τρίπολης παρουσίασαν το πρόγραμμα  τους και την αμέσως επομένη μέρα η τοπική Φιλαρμονική  ανέβηκε στην σκηνή για να δείξει την  μουσική  δουλεία που ετοίμασε για το Αντάμωμα.
Η τελευταία μέρα ήταν αφιερωμένη στα Καλάβρυτα και την Φιλαρμονική που  έκλεισε μουσικά το αντάμωμα. Στον ιδιαίτερο χώρο του αμφιθεάτρου  ο μαέστρος Μπαμπαράκος Γιώργος και οι μουσικοί της Φιλαρμονικής  με ιδιαίτερα χαρούμενη και δημιουργική διάθεση παρουσίασαν ένα μουσικό πρόγραμμα που κάλυψε ένα μεγάλο μέρος από τα μουσικά στυλ που αποδίδει  μια ορχήστρα  πνευστών. 
Μεγάλη και θερμή υπήρξε η ανταπόκριση του κοινού  που χειροκροτούσε με ενθουσιασμό. Αυτή η αποδοχή   ενθουσίασε την μπάντα  και οι μουσικοί έδωσαν  τον  καλύτερο τους εαυτό πάνω στην σκηνή.
Εξαιρετική επίσης  υπήρξε  η φιλοξενία της Φιλαρμονικής Καλαβρύτων από  το Δήμο Μεσσήνης και τους υπεύθυνους της διοργάνωσης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες από όλη την ομάδα της Φιλαρμονικής Καλαβρύτων στον μαέστρο της Φιλαρμονικής Μεσσήνης κ.Γιώργο Μουνδρουλέα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.