HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανταποκρινόμενος στις συνήθειες της σύγχρονης εποχής, ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) από τον Ιούνιο το...

Ανταποκρινόμενος στις συνήθειες της σύγχρονης εποχής, ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) από τον Ιούνιο του 2016 απέκτησε την δική του ιστοσελίδα. Ο επισκέπτης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sepoke.gr μπορεί να ενημερώνεται για τα τελευταία νέα του Ομίλου, να επικοινωνεί μαζί μας και να έχει πρόσβαση σε φωτογραφικό υλικό από την πλούσια και ποικίλη Αθλητική-Πολιτιστική-Κοινωνική δραστηριότητα του ΣΕΠΟΚΕ. Η ιστοσελίδα, θα ενημερώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, παρέχοντας με τον τρόπο αυτό στον κάθε επισκέπτη, μια όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση. 
Πολλά συγχαρητήρια τόσο στο Πρόεδρό του δρ Νικόλαο Ραζή όσο και σε όλο το διοικητικό συμβούλιο. Η δουλειά που κάνουν είναι αξιοζήλευτη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.