HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διακρίσεις για τον Σύλλογο φίλων ίππων "Ο Χελμός" Κλειτορίας

Ο Σύλλογος φίλων ίππων "Ο Χελμός" Κλειτορίας παρευρέθηκε και συμμετείχε στην 14η ιππική παρουσίαση14 έγινε στην Ακράτα  και π...

Ο Σύλλογος φίλων ίππων "Ο Χελμός" Κλειτορίας παρευρέθηκε και συμμετείχε στην 14η ιππική παρουσίαση14 έγινε στην Ακράτα  και που διοργάνωσε χθες, Κυριακή 5 Ιουνίου ο Σύλλογος φίλων ίππων Ανατολικής Αιγιάλειας "ο Πήγασος". Ο δραστήριος σύλλογος της Κλειτορίας, για άλλη μια φορά εντυπωσίασε και επέστρεψε με διακρίσεις. Συγκεκριμένα ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου, Γεώργιος Θεοδωρόπουλος  κατέκτησε τη 3η θέση στα Θηλυκά Ελληνικά και ο Μάκης Ντόλκας μέλος του Συλλόγου στα Ξένα εισαγωγής..!!!Σε ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του συλλόγου, εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στο σύλλογο "ο Πήγασος"για την εξαιρετική εκδήλωση, συγχαρεί όλους όσους συμμετείχαν καθώς και τους νικητές για την επιτυχία τους..!!
Ο Πρόεδρος του συλλόγου, κ Νικόλαος Θωμάς προσκάλεσε και ανανέωσε τη συνάντηση όλων των φίλων ιππέων στις 3 Ιουλίου στον Αρχαίο Κλείτορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.