Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στη Γερμανία ο Δήμαρχος Καλαβρύτων - Ενημέρωση και λύσεις στην διαχείριση των απορριμμάτων

Στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο κρατίδιο της Vorpommern-Rugen (Πομερανία-Μεκλεμβούργο) της Γερμανίας (απ όπου κατάγεται η Κα...


Στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο κρατίδιο της Vorpommern-Rugen (Πομερανία-Μεκλεμβούργο) της Γερμανίας (απ όπου κατάγεται η Καγκελάριος Μέρκελ) βρίσκεται από χθες, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, συνοδευόμενος από τον κ. Νικόλαο Μαγκαφά. Η επίσκεψη του Δημάρχου ήταν προγραμματισμένη ώστε να επισκεφθεί Μονάδες Επεξεργασίας Απορριμμάτων, Μηχανικής και Βιολογικής Διαλογής, κομποστοποίησης και "Πράσινα σημεία" και να ενημερωθεί μαζί με άλλους Δημάρχους της χώρας για τις σύγχρονες μεθόδους, βιολογικής επεξεργασίας των αστικών στερεών αποβλήτων (ΑΣΑ), που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ορθολογική διαχείριση τους, σύμφωνα με τις τάσεις που υπαγορεύονται από τις Ευρωπαϊκές κοινοτικές οδηγίες.
Μεταξύ άλλων παραβρίσκονται, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας και Πρόεδρος του οικείου ΦΟΣΔΑ Σπύρος Τραχάνης, ο σύμβουλος του υπουργού Περιβάλλοντος, Βασίλης Λιόγκας, Δήμαρχοι και εκπροσώπους από Περιφέρειες.
Η επίσκεψη οργανώθηκε και υποστηρίχθηκε από την  Ελληνογερμανική Συνέλευση (DGV).
Όπως δήλωσε ο κ. Λαζουράς: Παίρνουμε ιδέες, καλές εμπειρίες και πρακτικές για να λύσουμε επιτέλους το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Αχαΐα. 
Η Ελληνική αποστολή επιστρέφει την Παρασκευή, 24 Ιουνίου στην Ελλάδα. 

Δείτε το  πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψης και φωτογραφίες:







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.