HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μια ξεχωριστή φιλόξενη βραδιά στον Κλείτορα

Με πρωτοβουλία του δραστήριου προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Κλείτορα, Νικόλαου Θωμά εγένετο χθες βράδυ σύναξη Κλειτορινών με προσκεκλημέ...

Με πρωτοβουλία του δραστήριου προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Κλείτορα, Νικόλαου Θωμά εγένετο χθες βράδυ σύναξη Κλειτορινών με προσκεκλημένους πολλούς Δημοτικούς προαστούς και όχι μόνο.
Πέραν του πλούσιου δείπνου και της ευχάριστης παρέας τέθηκαν από τον πρόεδρο και τους κατοίκους όλα τα προβλήματα της Κοινότητας. Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γεώργιος Λαζουράς, ο Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων Δημήτριος Χουλιάρας, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Κλειτορίας Βασίλειος Καρράς, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης του Σπηλαίου Λιμνών & Δημοτικός Σύμβουλος Σωτήριος Δουκλιάς, η πρώην Αντιδήμαρχος Χαρά Γεωργακοπούλου, η Δημοτική Σύμβουλος Χρύσα Παπαδάτου, ο Πολιτευτής Αχαΐας Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο ΝΔ Καλαβρύτων Νικόλαος Τσάμης, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κλείτορα Χαράλαμπος Μαλλλής και άλλα εξέχοντα πρόσωπα και βεβαίως η όμορφη βραδιά εξελίχθηκε με χορό και διασκέδαση.
Πάντα τέτοια πρόεδρε Νίκο Θωμά για το μεγάλο ενδιαφέρον για το χωριό σου και τα κοινά της περιοχής.
Σου εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες στις όποιες πρωτοβουλίες και δραστηριότητές σου.
Φιλικά
Θανάσης Γιαννακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.