HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τριήμερο στο Χάραμα, με το θερμόμετρο στα ύψη… της διασκέδασης!

Ζεστές νύκτες και γεμάτο φεγγάρι αποτελούν σίγουρα τις ιδανικότερες  συνθήκες για μαγευτικές  μουσικές βραδιές στην ονειρεμένη συνοικία....

Ζεστές νύκτες και γεμάτο φεγγάρι αποτελούν σίγουρα τις ιδανικότερες  συνθήκες για μαγευτικές  μουσικές βραδιές στην ονειρεμένη συνοικία. 
Με το εντυπωσιακό πρόγραμμα και τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες που άφησαν ήδη  τις καλύτερες εντυπώσεις, αυτό το τριήμερο το Θερινό Χάραμα μας υποδέχεται Παρασκευή, Σάββατο, αλλά και την Κυριακή με την πρώτη πανσέληνο του καλοκαιρού!
Χρήστος Παπαδόπουλος και Βαγγέλης Δεληκούρας , Λίζα Ανδρέου, Κώστας Τζιαγκούλας, Μυρτώ Καμβυσίδη, Γιάννης Στάθης, Μιχάλης Πουλίδας και Νάντια Μπουλέ μαγεύουν το κοινό με τις υπέροχες φωνές τους και τις εξαιρετικές ερμηνείες, σε ένα πλούσιο πρόγραμμα που επιμελείται ο Johnny Ανδριόπουλος, με τη σκηνοθετική ματιά του Διονύση Βούλτσου. Η 12μελής ορχήστρα εντυπωσιάζει , ενώ τα πνευστά προσφέρουν δυνατές στιγμές . 
Βραδιές με καλό τραγούδι και αυθεντική διασκέδαση , όπως τόσα καλοκαίρια φροντίζει  να  προσφέρει το Θερινό Χάραμα.  Βραδιές με πανσέληνο, μοναδικές. 
Ώρα έναρξης στις 11:00.  
Επικοινωνία -  κρατήσεις στα τηλέφωνα 2610.671639 και 2610.672444.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.