HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΟΤΑΝΑΙΩΝ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ - Μ.ΔΑΜΑΣΤΑΣ - ΧΑΝΙ ΓΡΑΒΙΑΣ - ΠΑΥΛΙΑΝΗ - ΚΡΥΑ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ

Το  Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σκοταναίων είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι  την Κυριακή  05 Ιουνίου 2016 θα πρα...

Το  Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σκοταναίων είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι  την Κυριακή  05 Ιουνίου 2016 θα πραγματοποιηθεί ημερήσια εκδρομή στην Ιερά Μονή Δαμάστας, Χάνι Γραβιάς, Παύλιανη και Κρύα Λειβαδιάς.
Ώρα  Αναχώρησης:   
07.00π.μ. από   ΑΘΗΝΑ – Γ΄ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  και ΣΑΤΩΒΡΙΑΝΔΟΥ
07.30π.μ. από   ΠΕΙΡΑΙΑ – ΠΛΑΤΕΙΑ  ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ 
ΙΕΡΑ  ΜΟΝΗ  ΠΑΝΑΓΙΑΣ  ΔΑΜΑΣΤΑΣ
Θα  επισκεφθούμε την  Ιερά Μονή Γενεθλίου της  Θεοτόκου της Δαμάστας στην Φθιώτιδα, το οποίο μοναστήρι βρίσκεται 25Km περίπου, νότια της Λαμίας, μεταξύ των Θερμοπυλών και του Μπράλου.
Εκεί θα απολαύσουμε  την καταπράσινη υπέροχη θέα, πίνοντας το καφεδάκι μας.
ΧΑΝΙ  ΓΡΑΒΙΑΣ 
Θα προχωρήσουμε προς το  ιστορικό Χάνι της Γραβιάς,  σύμβολο τόλμης, αποφασιστικότητας και αυταπάρνησης της ελληνικής φυλής. Τόπος ενός σπουδαίου ανδραγαθήματος που αναπτέρωσε το ηθικό των εξεγερμένων Ελλήνων στη Ρούμελη και μετέτρεψε τον Οδυσσέα Ανδρούτσο σε κυρίαρχη μορφή του Επαναστατικού Αγώνα στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα.
ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΧΗΣ ΣΤΟ ΧΑΝΙ ΤΗΣ ΓΡΑΒΙΑΣ
Έχουμε την δυνατότητα να επισκεφθούμε το  Μουσείο της Επανάστασης του 1821 που φιλοξενεί όλα τα ιστορικά στοιχεία για τη μεγάλη μάχη που γράφτηκε με τα ενδοξότερα χρώματα στις σελίδες της Ελληνικής Επανάστασης.
ΠΑΥΛΙΑΝΗ 
Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την γραφική και ιστορική «Παύλιανη» η οποία βρίσκεται μέσα σε πυκνό ελατοδάσος και υψόμετρο  1050m. Εκεί η στάση μας θα είναι για φαγητό και ξεκούραση.
ΚΡΥΑ  ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ
Κατά την επιστροφή, θα
επισκεφθούμε  την τοποθεσία «Κρύα»  στη Λειβαδιά. Τρεχούμενα νερά, αιωνόβιοι πλάτανοι, πέτρινα γεφύρια, νερόμυλοι και μικροί καταρράκτες συνθέτουν το τοπίο στην πανέμορφη περιοχή της Κρύας στη Λειβαδιά όπου θα απολαύσουμε το καφεδάκι μας μέσα στην καταπράσινη όαση.
Το  Διοικητικό  Συμβούλιο του  Συλλόγου έχει την διακριτική ευχέρεια  για τυχόν τροποποιήσεις στο πρόγραμμα ανάλογα με τις ανάγκες που τυχόν προκύψουν.             
ΤΟ    ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΚΟΤΑΝΑΙΩΝ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ:  ΜΑΡΙΑΝΘΗ  Γ. ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ     
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΚΩΝ. ΛΑΠΠΑΣ                    
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΑΝΔΡΙΑΝΗ Β. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ           
ΑΝΑΠΛ.ΓΕΝ.ΓΡΑΜ.: ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ  Β. ΖΗΚΟΣ                     
ΤΑΜΙΑΣ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ  Χ. ΚΑΝΤΙΦΕΛΗ                
ΕΦΟΡΟΣ:ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Η. ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΣ        
ΜΕΛΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΘ.ΤΣΙΑΚΟΥΛΙΑΣ         
ΜΕΛΟΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΗΓ.ΣΑΤΟΛΙΑΣ             
ΜΕΛΟΣ: ANAΣΤΑΣΙΟΣ  Κ. ΤΣΙΩΤΟΣ   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.