Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η «κόκκινη γραμμή» της παραμονής τους στην εξουσία θα παραβιαστεί από τον λαό!

Η «κόκκινη γραμμή» της παραμονής τους στην εξουσία θα παραβιαστεί από τον λαό! Του Θανάση Νταβλούρου (Πρώην Βουλευτή Αχαΐας) Δεν έ...

Η «κόκκινη γραμμή» της παραμονής τους στην εξουσία θα παραβιαστεί από τον λαό!
Του Θανάση Νταβλούρου
(Πρώην Βουλευτή Αχαΐας)
Δεν έχει υπάρξει πιο σκληρή και πιο ανάλγητη πολιτική απ’ αυτήν που ζει και υφίσταται πλέον ο ελληνικός λαός, με την υπογραφή της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Την ώρα που η κοινωνία βιώνει μια άνευ προηγουμένου φοροκαταιγίδα, με την αύξηση των έμμεσων φόρων και τις ανατιμήσεις σε βασικά αγαθά και υπηρεσίες, που πάνε χέρι χέρι με τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, ακόμη και με την επικείμενη κατάργηση του ΕΚΑΣ για χιλιάδες συνταξιούχους, ο μεγαλύτερος λαοπλάνος πρωθυπουργός που γνώρισε ο τόπος, μάς κάνει  και μαθήματα ηθικής!
«Για θέματα ηθικής, ούτε μύγα στο σπαθί μας», είπε χαρακτηριστικά και μάς άφησε εμβρόντητους.
Παραφράζοντας το γνωστό λεκτικό σχήμα «κοίτα ποιος μιλάει», θα σημειώσουμε από την πλευρά μας «κοιτάξτε ποιος μιλάει για ηθική»!
Μιλάει, λοιπόν, για ηθική ο πρωθυπουργός μιας αριστερής κυβέρνησης που:
*Απέσπασε την ψήφο του ελληνικού λαού υποσχόμενος ότι θα καταργούσε το μνημόνιο, για να φέρει στη θέση του ένα επιπλέον, το βαρύτερο και επαχθέστερο όλων!
*Έχει συλληφθεί επανειλημμένως ψευδόμενος, πράττοντας σήμερα τα ακριβώς αντίθετα απ’ αυτά που διακήρυττε.
*Ενώ είχε δηλώσει ότι δεν θα είναι πρωθυπουργός «παντός καιρού», έφτασε στο σημείο να εφαρμόζει ως κυβερνήτης την πιο ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική και μάλιστα στην πιο σκληρή εκδοχή της.
Ωστόσο, εκεί που το… τερμάτισε, για να χρησιμοποιήσω και μια προσφιλή φράση των  ημερών μας, είναι όταν υποστήριξε ότι στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, η κυβέρνηση του δεν έκανε ούτε βήμα πίσω από τις «κόκκινες γραμμές» της!
Άραγε, σε ποιες «κόκκινες γραμμές» αναφέρεται; Μήπως αναφέρεται στη μη περικοπή μισθών και συντάξεων, που ήδη μειώνονται ενώ επικρέμεται από πάνω τους η δαμόκλειος σπάθη του περιβόητου «κόφτη», μήπως αναφέρεται στον ΦΠΑ που αύξησαν και στα νησιά. ή μήπως αναφέρεται στο  αφορολόγητο, το οποίο έπεσε σε εξευτελιστικά επίπεδα;
Αυτοί που ψηφίζουν τα πάντα κατ’ εντολή  των δανειστών και λένε «ναι» σε όλα, στην πραγματικότητα μόνο μια «κόκκινη γραμμή» έχουν: αυτήν της παραμονής τους στην εξουσία.
Κι αυτή η «κόκκινη γραμμή», όμως, θα παραβιαστεί σύντομα από τον ίδιο τον ελληνικό λαό που εξαπάτησαν και τού υφάρπαξαν την ψήφο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.