HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ με έμφαση στους νέους - Λειτουργία Ακαδημίας Ποδοσφαίρου

«Η άθληση στην παιδική και εφηβική ηλικία συμβάλλει στην καλύτερη ποιότητα ζωής, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, προλαμβάνει την παχυ...

«Η άθληση στην παιδική και εφηβική ηλικία συμβάλλει στην καλύτερη ποιότητα ζωής, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, προλαμβάνει την παχυσαρκία, τα καρδιαγγειακά νοσήματα, καταπολεμά το άγχος και την κατάθλιψη στην ενήλικη ζωή. Επίσης επιδρά θετικά στην προσωπικότητα του παιδιού, αφού του διδάσκει την αυτοπειθαρχία, την ομαδικότητα, τον θεμιτό ανταγωνισμό και αλτρουισμό, του ενισχύει το αίσθημα της άμιλλας και της συνεργασίας. Βοηθά το παιδί να αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο την ήττα και τη νίκη, να αναγνωρίσει το προσωπικό του λάθος, να δημιουργήσει θετική εικόνα εαυτού.
Οι εμπλεκόμενοι ενήλικες γύρω από ένα παιδί που αποφασίζει να ασχοληθεί ή ασχολείται με τον αθλητισμό δεν πρέπει να ξεχνάνε :
1. Το δικαίωμα να παίζει ως παιδί και όχι ως ενήλικος
2. Το δικαίωμα να συμμετέχει σε αθλήματα, άσχετα με το επίπεδο της ικανότητας του
3. Το δικαίωμα να παίρνει μέρος σε επίπεδο αντίστοιχο με το επίπεδο ανάπτυξής του
4. Το δικαίωμα της ισότιμης ευκαιρίας να αγωνιστεί για την επιτυχία
5. Το δικαίωμα να αντιμετωπίζεται με αξιοπρέπεια από όλους τους εμπλεκομένους
6. Το δικαίωμα να διασκεδάζει με το αθλητισμό
Ο προπονητής οφείλει να δημιουργεί ψυχολογικά θετικό περιβάλλον για τα παιδιά. Η επιρροή του στην προσωπική και κοινωνική εξέλιξη των παιδιών τον υποχρεώνει να δίνει μικρότερη σημασία στη νίκη και μεγαλύτερη στην προσπάθειά τους . Το μπράβο οφείλει να το λέει για την προσπάθεια του μικρού και όχι για το αποτέλεσμά της.» 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων αποφάσισε τη λειτουργία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου τον Ιούνιο και Ιούλιο και τη διοργάνωση Καλοκαιρινού τουρνουά ηλικιών 11 – 15 ετών. Μετά τις διακοπές του Αύγουστου, από αρχές Σεπτεμβρίου θα αρχίσει κανονικά η νέα σαιζόν με την συμμετοχή των τμημάτων Ακαδημιών στο πρωτάθλημα. 
Για την γνωριμία με τους προπονητές καθώς και για τον γενικότερο προγραμματισμό, καλούμε όλα τα παιδιά που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στην Ακαδημία Ποδόσφαιρου, τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 και ώρα 6 το απόγευμα,στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων.
Για το Δ.Σ. της Α.Ε. Καλαβρύτων 
Ο Πρόεδρος Τάκης Βαρβιτσιώτης  
Ο Γενικός Αρχηγός Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Θύμιος Φλογεράς

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.