HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΝΑΣΙΑ: Εθελοντικός καθαρισμός - καλλωπισμός του χωριού Κυριακή 19 Ιουλίου

Όπως κάθε χρόνο την Κυρικαή του Αγίου Πνεύματος, ο σύλλογος των απανταχού Νασιωτών έχει καθιερώσει ημέρα προσωπικής εθελοντικής εργασία...

Όπως κάθε χρόνο την Κυρικαή του Αγίου Πνεύματος, ο σύλλογος των απανταχού Νασιωτών έχει καθιερώσει ημέρα προσωπικής εθελοντικής εργασίας.
Φέτος το τριήμερο αυτό  πέφτει στις 18, 19 και 20 Ιουνίου. Έτσι την Κυριακή 19η Ιουνίου όσοι θα βρίσκονται στο χωριό,  μέλη, φίλοι, συγγενείς, γνωστοί και φιλοξενούμενοι, το Δ.Σ. του συλλόγου Νασιωτών, παρακαλεί ευγενικά να πάρουν μέρος σε αυτή την πρωτοβουλία που στόχος της είναι ο καθαρισμός - καλλωπισμός του χωριού.. Παράλληλα θα ανταμώσουν όλοι οι συμπατριώτες όλοι μαζί, θα συζητήσουν, θα πιούν ένα ποτηράκι κρασί και θα διασκεδάσουμε!
Η συνάντηση θα γίνει την Κυριακή 19/06/2016 στο προαύλιο του Ιερού ναού του Αγίου Δημητρίου στις 10.00 το πρωί. 
Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Συλλόγου:
"Με την βοήθεια όλων μας θα καθαρίσουμε το χωριό μας από σκουπίδια, θα ανοίξουμε δρόμους και μονοπάτια από βάτα θάμνους και χόρτα ώστε να είναι προσβάσιμα σε όλους. Προτείνουμε σε όλους να παρευρεθούν σε αυτή την εθελοντική εκδήλωση που πραγματικά αξίζει να ταξιδέψουμε, να επισκεφθούμε το χωριό μας και να πάρουμε μέρους σε αυτή την κοινή προσπάθεια και μόνο για αυτό το λόγο δηλαδή την καθαριότητα και τον καλλωπισμό του χωριού μας!
Μην ξεχάσετε, όσοι διαθέτετε, την "πανοπλία" σας! Τσουγκράνες, βατοκόπες, ξιάλες, χορτοκοπτικά αλλά κυρίως πάρτε μαζί σας την καλή σας διάθεση και την αγάπη για προσφορά και συνεργασία! Ο σύλλογος θα έχει εφοδιαστεί με σακούλες απορριμμάτων και γάντια μιας χρήσης.
Αργά το απόγευμα με μουσική και χορό στην ταβέρνα του χωριού θα διασκεδάσουμε όλοι μαζί!
Καλή αντάμωση στο όμορφο χωριό μας!
Για το ΔΣ
Ο πρόεδρος Γιάννης Γιαννόπουλος 
Ο γραμματέας Βασίλης Καλύβας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.