Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ξενάγηση δημοσιογράφων στον Οδοντωτό (vid - foto)

Δημοσιογράφοι από ενημερωτικά και ταξιδιωτικά μέσα (έντυπα και ηλεκτρονικά) από όλη την Ελλάδα ξεναγήθηκαν στον Οδοντωτό Σιδηρόδρομο, σ...

Δημοσιογράφοι από ενημερωτικά και ταξιδιωτικά μέσα (έντυπα και ηλεκτρονικά) από όλη την Ελλάδα ξεναγήθηκαν στον Οδοντωτό Σιδηρόδρομο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Εν Συρμώ - Γιορτές Οδοντωτού - Μάιος 2016” που διοργανώνονται για τα 120 χρόνια λειτουργίας του Οδοντωτού.
Πρόκειται για έναν όμορφο «αντάμωμα» στα πλαίσια της σειράς εκδηλώσεων «Εν Συρμώ – Γιορτές Οδοντωτού» που διοργανώνονται με αφορμή τη συμπλήρωση 120 χρόνων από τη λειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής.
Οι δημοσιογράφοι συνοδευόμενοι, μεταξύ άλλων, από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάση Παναγόπουλο, τον Δήμαρχο Καλαβρύτων Γιώργο Λαζουρά και την πρόεδρο της ΔΗΚΕΠΑ Αιγίου Μαρία Τσουκαλά, επιβιβάστηκαν σε ειδικό συρμό του Οδοντωτού στο Διακοπτό και είχαν την ευκαιρία να χαρούν τη μαγευτική διαδρομή του μέσα από το Φαράγγι του Βουραϊκού μέχρι τα Καλάβρυτα.Το πρωί της Τετάρτης, περισσότεροι από 50 φιλοξενούμενοι δημοσιογράφοι από μεγάλα ΜΜΕ της χώρας συμμετείχαν σε οργανωμένη ξενάγηση σε Διακοπτό και Καλάβρυτα, ταξιδεύοντας με τον Οδοντωτό και απολαμβάνοντας τη διαδρομή.
Με τις φωτογραφικές μηχανές οι φωτορεπόρτερς και τις κάμερες ανά χείρας τα τηλεοπτικά συνεργεία, τράβηξαν πλάνα τα οποία θα δούμε και τις επόμενες ώρες στα ΜΜΕ!
Nα σημειώσουμε πως η σειρά εκδηλώσεων που θα διαρκέσει όλο το μήνα Μάιο και αρχές Ιουνίου, διοργανώνονται από τους Δήμους Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, την Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.), την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τον ΟΣΕ, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, την αντιδημαρχία Ανάπτυξης του Δήμου Αιγιαλείας, τον Φορέα Διαχείρισης Χελμού-Βουραϊκού, την “Αχαΐα Αναπτυξιακή Α.Ε.”, τον Συλλόγο Ορειβασίας, Χιονοδρομίας, Αναρρίχησης και Προστασίας του Περιβάλλοντος Καλαβρύτων και τον Συλλόγο Φίλων του Οδοντωτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.