HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΙΓΙΟ: Λαμπρή εορτή για την Τρυπητή (foto-vid)

Μεγάλη μέρα σήμερα για το Αίγιο και τους Αιγιώτες, που τίμησαν την πολιούχο της πόλης Παναγία Τρυπητή στη λαμπρή Της εορτή.  Το βράδυ...

Μεγάλη μέρα σήμερα για το Αίγιο και τους Αιγιώτες, που τίμησαν την πολιούχο της πόλης Παναγία Τρυπητή στη λαμπρή Της εορτή. 
Το βράδυ της Πέμπτης, σύμφωνα με το filodimos.gr εκατοντάδες συμμετείχαν στην Ιερά Αγρυπνία που έληξε γύρω στις 2.30 το πρωί, ενώ νωρίς το πρωί το Ιερό Προσκύνημα δέχτηκε επίσης πολλούς πιστούς στην Πολυαρχιερατική Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντων των Μητροπολιτών Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιεροθέου, Πειραιώς κ. Σεραφείμ, Πατρών κ. Χρυσοστόμου και του οικείου Μητροπολίτη κ. Αμβροσίου. Παρούσα και εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ήταν η αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, καθώς ο Υπουργός Υποδομών κ. Χρήστος Σπίρτζης ακύρωσε την επίσκεψή του στην περιοχή χτες το απόγευμα, λόγω της επίσπευσης της διαδικασίας για την ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου μέσα στο Σαββατοκύριακο. Παρόντες ήταν επίσης, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης, ο συνιδρυτής του κόμματος "Εθνική Ενότητα" κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας μαζί με την πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κα Αναστασία Τογιοπούλου, ο δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γεώργιος Λαζουράς, οι βουλευτές κ.κ. Ανδρέας Κατσανιώτης και Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.