Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Δροβολό, Καμενιάνοι, Δεσινό τίμουν τον Π.Π.Γερμανό στην Ζωοδόχο Πηγή Δροβολοβού

TIMHΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Π. Π. ΓΕΡΜΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΩΝ - ΔΡΟΒΟΛΟΒΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣΙΝΙΩΤΩΝ ΤΗΝ 6-5-2016 Οι Καμενιάνοι, το Δρ...

TIMHΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Π. Π. ΓΕΡΜΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΩΝ - ΔΡΟΒΟΛΟΒΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣΙΝΙΩΤΩΝ ΤΗΝ 6-5-2016
Οι Καμενιάνοι, το Δροβολοβό και το Δεσινό θα τιμήσουν με ιδιαίτερη λαμπρότητα τον Εθνεγέρτη Π.Π. Γερμανό, την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 και ώρα 10:30 π. μ. στον αύλειο χώρο του πανηγυρίζοντος ναού στο ιστορικό σπήλαιο της Παναγίας Ζωοδόχου Πηγής Δροβολοβού και σε ειδικό μνημείο που έχουμε κατασκευάσει εκεί για να θυμίζει το πέρασμα του λαμπρού Ιεράρχη μας από τα χωριά μας. 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετές και πλούσιες εκδηλώσεις με ομιλίες, απαγγελίες ποιημάτων, κατάθεση στεφάνων από επισήμους, καθώς και φιλοξενία, στο πανέμορφο ανοιξιάτικο τοπίο του Δροβολοβού.
Εκείνη τη μέρα τιμούμε την Εθνική μας Παλιγγενεσία, τιμούμε τους αγώνες των προγόνων μας και αναβαπτιζόμαστε ως Έλληνες, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα σε όλες τις γωνιές της γης ότι: Το απροσκύνητο γένος μας δεν υποτάσσεται, δεν υποκύπτει, δεν σκλαβώνεται, ούτε με τα όπλα, ούτε με οικονομικά και άλλα μέσα. 
Καλούμε όλους – στην όμορφη αυτή γωνιά του ιστορικού Δροβολοβού – να τιμήσετε με την παρουσία σας την λαμπρή μας εκδήλωση, να τιμήσετε τον εθνεγέρτη μας, να βαδίσετε στα χνάρια των αγωνιστών προγόνων μας.
Για το Δ. Σ. του Συνδέσμου Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών.
Ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Νικολόπουλος 
Ο γραμματέας Γεώργιος Φωτόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.