HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

197 χρόνια κάθειρξη για τους γονείς-τέρατα από την Πάτρα

Οι γονείς-τέρατα από τη Λεύκα Πατρών, που εξανάγκαζαν σε όργια τα παιδιά τους, κάθισαν ξανά στο εδώλιο, αυτή τη φορά του Μικτού Ορκωτού ...

Οι γονείς-τέρατα από τη Λεύκα Πατρών, που εξανάγκαζαν σε όργια τα παιδιά τους, κάθισαν ξανά στο εδώλιο, αυτή τη φορά του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Πάτρας, για να "μαζέψουν" συνολικά 197 χρόνια κάθειρξη.
Η υπόθεση είχε συνταράξει το πανελλήνιο το 2013, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο τότε 40χρονος βίαζε τις κόρες του, 17 και 16 ετών, και ο 12χρονος γιος του αναγκαζόταν να έρχεται σε ερωτική επαφή με την ίδια του τη μητέρα, 39 ετών, καθ΄ υπόδειξιν του πατέρα του.
Χθες, τα θύματα (σήμερα 20, 19 και 15 ετών) παρευρίσκονταν στη δικαστική αίθουσα, συνοδευόμενα από κοινωνικούς λειτουργούς. 
Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, μετά την απολογία των γονιών, που κατηγορούνταν για βιασμό, ασέλγεια, αιμομιξία και παιδεραστία κατά συρροή, διατήρησε την αρχική ποινή που είχε επιβληθεί στον πατέρα, τα 123 χρόνια, ενώ της μητέρας μειώθηκε από τα 103 στα 74 χρόνια, καθώς, σύμφωνα με τους ενόρκους, έδειξε μεταμέλεια για τις πράξεις της. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.