HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τέταρτη ημέρα πορείας κατά της ανεργίας, με προορισμό την Αθήνα (βίντεο)

Το τμήμα της παλαιάς Εθνικής οδού από το Ξυλόκαστρο μέχρι την Κόρινθο διανύουν σήμερα οι οδοιπόροι οι οποίοι ξεκίνησαν από την Πάτρ...

Το τμήμα της παλαιάς Εθνικής οδού από το Ξυλόκαστρο μέχρι την Κόρινθο διανύουν σήμερα οι οδοιπόροι οι οποίοι ξεκίνησαν από την Πάτρα την Κυριακή.
«Διεκδικούμε - απαιτούμε από την κυβέρνηση:
Άμεσα μέτρα προστασίας των ανέργων και των οικογενειών τους. Κανένας άνεργος χωρίς επίδομα ανεργίας. Κανένας πλειστηριασμός σε σπίτι ανέργου. Κανένα σπίτι χωρίς φως, νερό, σταθερό τηλέφωνο.
Άμεσα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με πλήρη δικαιώματα και αμοιβές, για την κάλυψη των τεράστιων κενών στις υπηρεσίες του δήμου, στα σχολεία, στα νοσοκομεία της πόλης μας.
Έργα που τα έχει ανάγκη ο λαός μας, όπως αντιπλημμυρικά, αντισεισμικά, έργα υποδομών, ύδρευσης, αποχέτευσης, μαζικών μεταφορών (προαστιακός σιδηρόδρομος, τραμ), αθλητικές εγκαταστάσεις, ανάπλαση του παραλιακού μετώπου.
Να χτιστούν κρατικοί παιδικοί σταθμοί που δεν έχουμε, σχολεία και νηπιαγωγεία για να μη στοιβάζονται τα παιδιά της πόλης μας.
Διανύουμε την απόσταση Πάτρα - Αθήνα με τα πόδια, μια πορεία γεμάτη με συζητήσεις, συναντήσεις, συγκεντρώσεις, συναυλίες, διαδηλώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις που θα διανυκτερεύσουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.