HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας παραχώρησε σήμερα α συνέντευξη Τύπου, με την ευκαιρία της παρουσίας στην Πάτρα του Γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Γραμ...

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας παραχώρησε σήμερα α συνέντευξη Τύπου, με την ευκαιρία της παρουσίας στην Πάτρα του Γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας μαζί με τους Βουλευτές Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου, Κώστα Σπαρτινό και Ανδρέα Ριζούλη, έδωσαν συνέντευξη τύπου στις 12:30 μ.μ. στα νέα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, Αλεξάνδρου Υψηλάντη 216 και Γούναρη στην αίθουσα εκδηλώσεων στον 5ο όροφο.
Μετά το πέρας της συνέντευξης τύπου ακολούθησαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας.
Ο κ. Πάνος Ρήγας το απόγευμα θα παραθέσει ομιλία σε πολιτική εκδήλωση με κεντρικό θέμα "οι πολιτικές εξελίξεις στην Ευρώπη"
Παρεμβάσεις θα κάνουν  οι βουλευτές Αχαΐας Κώστας Σπαρτινός και Ανδρέας Ριζούλης ενώ η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας κ Σία Αναγνωστοπούλου αναχώρησε για την Αθήνα για έκτακτη σύσκεψη με το Προθυπουργό και με ανακοίνωσή της λυπάται που δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στην εκδήλωση.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας στις 7 το απόγευμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.