HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ UNESCO ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΩΠΑΡΚΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Στην εκδήλωση της Εθνικής Επιτροπής της  UNESCO για τα Παγκόσμι Γεωπάρκα παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτωνκ. Γιώργος Λαζουράς. Στην εκδ...

Στην εκδήλωση της Εθνικής Επιτροπής της  UNESCO για τα Παγκόσμι Γεωπάρκα παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτωνκ. Γιώργος Λαζουράς. Στην εκδήλωση αυτή, που έγινε στο αμφιθέατρο "Γιάννος Κρανιδιώτης" του Υπουργείου Εξωτερικών, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων απηύθυνε χαιρετισμό, αφού, η περιοχή ΧΕΛΜΟΥ-ΒΟΥΡΑΙΚΟΥ εντάχθηκε στα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΩΠΑΡΚΑ ΤΗΣ UNESCO (UNESCO GLOBAL GEOPARKS). Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων συνοδευόταν από το βοηθό Δημάρχου Νίκο Μαγκαφά,το Διευθυντή του ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Λεωνίδα Σπυρόπουλος και τη Διευθύντρια του ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΧΕΛΜΟΥ-ΒΟΥΡΑΙΚΟΥ Έλενα Κουμούτσου,η οποία και μίλησε διεξοδικά και παρουσίασε το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΕΩΠΑΡΚΟ ΧΕΛΜΟΥ-ΒΟΥΡΑΙΚΟΥ.
Η ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΜΟΥΤΣΟΥ Διευθύντρια του ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΧΕΛΜΟΥ-ΒΟΥΡΑΙΚΟΥ παρουσιάζει,στην εκδήλωση της UNESCO,το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΕΩΠΑΡΚΟ UNESCO ΧΑΛΜΟΥΚΗ-ΒΟΥΡΑΙΚΟΥ. Ένα (1),από τα πέντε (5),στην Ελλάδα,από τα 69,στήν Ευρώπη και από τα 120,στόν κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.