HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος «ΠΡΟΣΒΑΣΗ» από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό

Κυκλοφόρησε στα Καλάβρυτα, το δεύτερο τεύχος του εξαιρετικού περιοδικού «ΠΡΟΣΒΑΣΗ», που είναι μια έκδοση του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Κ...

Κυκλοφόρησε στα Καλάβρυτα, το δεύτερο τεύχος του εξαιρετικού περιοδικού «ΠΡΟΣΒΑΣΗ», που είναι μια έκδοση του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαβρύτων. Το εξαιρετικής ποιότητας, ύλης και επιμέλειας περιοδικό θα διανέμεται δωρεάν και η έκδοσή του είναι Τριμηνιαία (κάθε τέλος εποχής). Υπεύθυνος έκδοσης του περιοδικού είναι ο π. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, προϊστάμενος του Ιερού Ναού με αρχισυντάκτη τον Φιλόλογο κ. Ανδρέα Παπαγεωργίου. Την ευθύνη της ύλης έχει ο π. Δημήτριος Τζελέπης, εφημέριος του Ναού.
To νέο τεύχος είναι αφιερωμένο στη μνήμη εκείνων πού χάθηκαν στις 13 Δεκέμβρη 1943 στα Καλάβρυτα. Περιλαμβάνει εξαιρετικά κείμενα, αφιερώματα και τα ενορικά νέα.
Θερμά συγχαρητήρια στον π. Κωνσταντίνο Μητρόπουλο, στον π. Δημήτριο Τζελέπη, τον διάκονο π. Χρήστο Μπίρμπα , στον Φιλόλογο κ. Ανδρέα Παπαγεωργίου και σε όλους του συντελεστές για αυτήν την εξαιρετική δράση και προσφορά!
Αξίζει την υποστήριξη όλων μας!
Προαιρετική ενίσχυση 
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN:
GR560171318000 6318128746767


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.