HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΒΙΝΤΕΟ- Καλαβρύτων Αμβρόσιος: "Θα φροντίσουμε του μετανάστες με όλη μας την αγάπη αλλά δεν θέλουμε να μείνουν μόνιμα"

Με πολλούς τρόπους μέχρι σήμερα η Μητρόπολη Καλαβρύτων έχει δείξει -κατά το μέτρο των δυνάμεών της- την αγάπη της, τόσο ως θεσμός -Ιερά Μητ...


Με πολλούς τρόπους μέχρι σήμερα η Μητρόπολη Καλαβρύτων έχει δείξει -κατά το μέτρο των δυνάμεών της- την αγάπη της, τόσο ως θεσμός -Ιερά Μητρόπολη-, όσο και ως Μητροπολίτης, "προς τούς ταλαίπωρους αυτούς ανθρώπους, οι οποίοι με βάρκες και με κίνδυνο της ζωής τους αποβιβάζονται συνεχώς κατά χιλιάδες στα νησιά μας, αναζητώντας μια καλύτερη τύχη!" όπως ο ίδιος σημειώνει.
Να θυμίσουμε, ότι ως ένδειξη της αγάπης προς τους μετανάστες, προ ολίγου καιρού η Μητρόπολη Καλαβρύτων απέστειλε στην Αθήνα (πλ. Βικτωρίας κλπ) 1.000 μερίδες εκλεκτού φαγητού, και δώρα για τα παιδάκια των μεταναστών και προσφύγων. Επίσης με ειδικό απεσταλμένο μας στη Ρόδο, τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Χρήστο Τσάκαλο, ενισχύθηκε με το χρηματικό ποσόν των 2.000 € μια έγκυος μητέρα-μετανάστη, η οποία πέντε μόλις ημέρες μετά την αποβίβασή της γέννησε το μωρό της!
Η θέση του Μητροπολίτης μας είναι ξεκάθαρη και αποτυπώνεται στο βίντεο του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS από το γεύμα που παρατέθηκε για τις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στην Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας, στο "όραμα" παρουσία του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Τρ. Αλεξιάδη, του Περιφερειάρχη κ. Κατσιφάρα, του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Λαζουρά και πολλών άλλων επισήμων. Ο Μητροπολίτης μας τόνισε χαρατηριστικά οτι "Τούς αγαπάμε, τους συμπονάμε, τους δεχόμεθα, τους ταΐζουμε, τούς ντύνουμε, τους προστατεύουμε κλπ. αλλά μόνον ως περαστικούς από τον τόπο μας" Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.