Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Εθελοντική η Ενισχυτική διδασκαλία στο Γυμνάσιο Καλαβρύτων

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε, με μεγάλη καθυστέρηση, την έναρξη υποβολής αιτήσεων των εκπαιδευτικών, για την ενισχυτική διδασκαλία τ...

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε, με μεγάλη καθυστέρηση, την έναρξη υποβολής αιτήσεων των εκπαιδευτικών, για την ενισχυτική διδασκαλία των ειδικοτήτων φιλολόγων, μαθηματικών, φυσικών και χημικών, προκειμένου να ξεκινήσει η ενισχυτική διδασκαλία στα Γυμνάσια της χώρας μας.
Ωστόσο, με πρωτοβουλία του Προέδρου των Σχολικών Επιτροπών, κ. Νικολάου Μαγκαφά, είχε ξεκινήσει, εθελοντικά, η ενισχυτική διδασκαλία στο Γυμνάσιο Καλαβρύτων, στα μαθήματα της Αρχαίας και Νέας Ελληνικής Γλώσσας και των Μαθηματικών.
Τη διδασκαλία των φιλολογικών μαθημάτων, κάλυπταν, η φιλόλογος Κωνσταντίνα Δεσποτοπούλου (καθηγήτρια του Γυμνασίου Καλαβρύτων) και η φιλόλογος, Ρούλα Αλεξοπούλου (συνταξιούχος φιλόλογος), ενώ των μαθηματικών, ο Νικόλαος Μαγκαφάς (Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών, μαθηματικός και πρώην Γυμνασιάρχης), ο Θεοδόσης Παναγόπουλος (μαθηματικός και πρώην Γυμνασιάρχης) και ο Αθανάσιος Μαγκαφάς (μαθηματικός).
Η επίσημη έναρξη όμως των μαθημάτων της ενισχυτικής διδασκαλίας από το Υπουργείο Παιδείας, μας υποχρεώνει να διακόψουμε την αντίστοιχη δράση του Δήμου μας, ωστόσο οι προαναφερόμενοι εκπαιδευτικοί δηλώνουν ότι, έστω και άτυπα, θα είναι αρωγοί στην προσπάθεια των μαθητών.  
Νικόλαος Μαγκαφάς
Βοηθός Δημάρχου σε Θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης και Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Καλαβρύτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.