HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με πρωταγωνιστές το χορό και το κέφι η εκδήλωση του συλλόγου Λυκούριας

ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς με το Πρόεδρο του συλλόγου Λυκούριας κ. Σωκράτη Μούσιο Mε πολύ κέφι και πολύ μεγάλη συμμετοχ...

ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς με το Πρόεδρο του συλλόγου Λυκούριας κ. Σωκράτη Μούσιο
Mε πολύ κέφι και πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο κέντρο "Ορφέας", η ετήσια συνεστίαση του Συλλόγου Λυκουρίας. Ο χορός και το κέφι κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες με την ζωντανή παραδοσιακή μουσική να δίνει τον τόνο. Φυσικά δεν έλειψε και η χορευτική ομάδα του συλλόγου που σε μεγάλα κέφια (όπως πάντα) παρουσίασε άρτια παραδοσιακούς χορούς και καταχειροκροτήθηκε. 
Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς, ο Πρώην Υπουργός Μιλτιάδης Ηλ. Παπαϊωάννου, o Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων κ. Κοντογιάννης. Επίτιμος Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Γεώργιος Κοσμάς, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Άνω Κλειτορίας κ. Μπαλαφούτας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρυμοτών κ. Χριστοδουλόπουλος, η Πρόεδρος του Συλλόγου των Σκοταναίων κα Χρονοπούλου, ο Πρόεδρος του συλλόγου Σοποτινών κ. Σοφιανόπουλος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας "Αρχαίος Κλείτωρ" κ Καμπέρος,  ο Πρόεδρος του συλλόγου Φιλιωτών κ. Μητρόπουλος, ο Πρόεδρος του συλλόγου Κουμανιωτών κ. Αλεξανδρόπουλος η εκπρόσωπος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης και  Γεν. Γραμματέας συλλόγου Σοποτινών κα Πράγια, ο στρατηγός ε.α. κ. Παπαδημητρόπουλος, ο Στρατηγός ε.α. κ. Λυμπέρης, ο πρόεδρος της Ένωσης Μύλων, Υδροτριβών και Ιχθυοτροφείων Πλανητέρου κ. Μηλιτσόπουλος, ο πρώην αντιδήμαρχος του δήμου Πετρούπολης και νυν αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ Θεόδωρος Λάππας, ο εκπρόσωπος του συλλόγου Καστριωτών κ. Αναγνωστόπουλος, ο εκπρόσωπος του συλλόγου Κλείτορα κ. Παπαφιλιππόπουλος και πολλοί άλλοι.









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.