HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διδάκτωρ Ιατρικής ο Γεώργιος Βαβουγιός από το Λεχούρι Καλαβρύτων

ο δρ. Γεώργιος Βαβουγιός με την μητέρα του Μαρία Κυριαζή  Σε μία λαμπρή τελετή στο Αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» του Τμήματος Ιατρικής του...

ο δρ. Γεώργιος Βαβουγιός με την μητέρα του Μαρία Κυριαζή 
Σε μία λαμπρή τελετή στο Αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα πραγματοποιήθηκε σήμερα 30 Μαρτίου 2016 η αναγόρευση και καθομολόγηση του Γεωργίου Βαβουγιού από το Λεχούρι Καλαβρύτων σε Διδάκτορα του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Κοντά του και οι ευτυχισμένοι γονείς Μαρία Κυριαζή και ο δρ. Διονύσιος Βαβουγιός.
Ο δρ (πλέον) Γεώργιος Βαβουγιός πήρε με άριστα το πτυχίο του στην Ιατρική Σχολή Πάτρας και τώρα ολοκληρώνει την ειδικότητα του ως Νευρολόγος στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΝΙΜΙΤΣ). Τόσο ο Αναπληρωτής Πρύτανης Έρευνας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Ζήσης Μαμούρης όσο και ο  Πρόεδρος Τμήματος Ιατρικής, Καθηγητής κ. Ιωάννης Στεφανίδης, εξήραν την επιστημονική κατάρτισή του όσο και την μοναδική του διατριβή και έρευνα που ανοίγει νέους δρόμους στην ιατρική επιστήμη και που άξια τον έχρισαν διδάκτορα ιατρικής.
Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία, υγεία και προσωπική ευτυχία!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.