HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέο Καταστατικό για τον Συνδέσμο Προπονητών ποδοσφαίρου Αχαΐας

Από το απόγευμα της Δευτέρας 7/3/2016, ο Σύνδεσμος Προπονητών ποδοσφαίρου Αχαΐας, με ομόφωνη απόφαση των μελών του, που παραβρέθηκαν στη Γ...

Από το απόγευμα της Δευτέρας 7/3/2016, ο Σύνδεσμος Προπονητών ποδοσφαίρου Αχαΐας, με ομόφωνη απόφαση των μελών του, που παραβρέθηκαν στη Γενική  Συνέλευση, απέκτησε Νέο Καταστατικό, το οποίο είναι εναρμονισμένο με αυτό της  Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου (ΠΕΠΠ) πρώην ΟΠΠΕ, που και αυτή το εναρμόνισε πρόσφατα με αυτά της ΕΠΟ, UEFA και FIFA.
Στο ξενοδοχείο Αστήρ της Πάτρας όπου έγιναν οι εργασίες της Γενικής Καταστατικής Συνέλευσης, πραγματοποιήθηκε και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, όπου παραβρέθηκαν εκτός των άλλων και οι κ.κ. Μπαλαφούτης (πρόεδρος ΕΠΣΑ) Μεσσάζος (πρόεδρος Διαιτητών), Καραγκούνης (εκ μέρους του Δήμου Πατρέων) Κόμπλας (πρόεδρος ΣΕΠΑ) και Καραμανλής (πρόεδρος Παλαιμάχων Παναχαικής) οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμούς μαζί με τις ευχές τους.
Ακολούθησε Γενική Συνέλευση όπου ομόφωνα εγκρίθηκαν ο Διοικητικός και Οικονομικός  Απολογισμός για την τριετή θητεία της απερχόμενης Διοίκησης, η οποία και απηλλάγη μετά και την ανάγνωση της Έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής.
Δεν διεξήχθησαν Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας Διοίκησης γιατί δεν υπήρξε ο απαιτούμενος αριθμός υποψηφιοτήτων, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.
Έτσι αποφασίστηκε η Εφορευτική Επιτροπή που εξελέγη, να δέχεται αιτήσεις υποψηφιοτήτων μέχρι την Τρίτη 15 Μαρτίου και ώρα 12.00, στα γραφεία του Συνδέσμου μας ,όπου την άλλη ημέρα Τετάρτη θα διεξαχθούν Αρχαιρεσίες από τις 10.00 έως τις 18.00.
Σε περίπτωση που δεν διεξαχθούν και την Τετάρτη οι διαδικασίες θα επαναληφθούν τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 στον ίδιο χώρο και τις ίδιες ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.