HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Ταξιδευτές της Πρόζας της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας ολοκληρώνουν την "Τελετή"

Οι " Ταξιδευτές της Πρόζας" της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας,  ολοκληρώνουν τις παραστάσεις του έργου του Παύλου Μάτεση "Τελ...

Οι "Ταξιδευτές της Πρόζας" της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας, ολοκληρώνουν τις παραστάσεις του έργου του Παύλου Μάτεση "Τελετή". Οι επόμενες τρεις και τελευταίες παραστάσεις που θα δοθούν είναι οι εξής: 
Πέμπτη 17 Μαρτίου - 7.30 μ.μ. - στο χώρο του Παμικρασιατικού Συλλόγου καλεσμένοι της Προέδρου του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ κ. Κατερίνα Κολλιοπάνου
Σάββατο 19 Μαρτίου - 8.00 μ.μ. - στον χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Οβρυάς, καλεσμένοι από την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ.Αγγελική Λύγκα-Γράψα. Η παράσταση δόθηκε με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού Πατρέων και του Προέδρου κ.Βασίλη Θωμόπουλου. 
Η ομάδα ευχαριστεί επίσης τον κ. Γιάννη Παναγιωτόπουλο, υπεύθυνο του χορευτικού ομίλου Μεσσάτιδος για την βοήθεια και την υποστήριξή του για την πραγματοποίηση της παράστασης. 
Κυριακή 27 Μαρτίου - 7.00 μ.μ.- στο χώρο της Γηριατρικής Πάτρας καλεσμένοι από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.
Οι Ταξιδευτές καλούν όλους να παρευρεθούν στις παραστάσεις τους καθώς με το κέφι τους αλλά και τις ανατροπές που έχει το έργο θα περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα και θα γελάσουν μέχρι δακρύων.
Η είσοδος είναι πάντα δωρεάν για όλους.

(Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου)

Η ΤΕΛΕΤΗ του Παύλου Μάτεση (ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ)
Παίζουν: Θοδωρής Στεφανίδης, Κατερίνα Μαντά Αντωνακοπούλου, Ελένη Κατριμπούζα, Ναταλία Μπεσσαράμπ, Αγγελική Μπιλάλη, Ευγενία Σπηλιωτοπούλου, Αναστασία Τσαπάλου-Μπιρλή, Ειρήνη Τρυφωνοπούλου, Κατερίνα Τσαπάλου, Μαρία Χονδρομάρα,Αφροδίτη Σκαλτσά Δημητρακοπούλου.
Υπεύθυνη Ομάδας- Δημόσιες Σχέσεις-Αφροδίτη Σκαλτσά Δημητρακοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.