HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τετράωρη στάση εργασίας στο ΕΚΑΒ

Από τις 9 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι της Τρίτης, θα πραγματοποιηθεί η στάση εργασίας των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, οι οποίοι τρέχουν συν...

Από τις 9 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι της Τρίτης, θα πραγματοποιηθεί η στάση εργασίας των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, οι οποίοι τρέχουν συνεχώς να σώσουν τους πολίτες από το θάνατο, όταν ο δικός τους θάνατος είναι καθημερινός και οικονομικός, καθώς είναι απλήρωτοι….
Είναι απλήρωτοι, «για νυχτερινά-αργίες για τις εξής περιόδους: δεκαήμερο Δεκεμβρίου 2014, Δεκέμβριος 2015, Ιανουάριος 2016, Φεβρουάριος 2016, καθώς και εκτός έδρας για όλο το έτος 2015», όπως καταγγέλλει στην σχετική του ανακοίνωση το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Αθηνών.
Για την ώρα της κινητοποίησης έχει προγραμματιστεί και πορεία στο υπουργείο Υγείας, απαιτώντας απαντήσεις με ημερομηνίες για την καταβολή των δεδουλευμένων τους.
«Επειδή έως τώρα κάθε προσπάθεια του Σωματείου για συνάντηση με τη διοίκηση, ώστε να επιλυθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες έχει αποβεί άκαρπη, καλούμε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας να δώσει άμεσα λύση», καταλήγει το σωματείο στην ανακοίνωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.