HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Πρόερδος της Τ.Κ.Πλανητέρου Απ. Παπαϊωάννου συγχαίρει τον Σύλλογο αποδήμων Πλανητεριωτών

γράφει ο Απόστολος Παπαϊωάννου : Ο Σύλλογος αποδήμων Πλανητεριωτών, πιστός στην εκπλήρωση των επιθυμιών συμπατριωτών και φίλων, διοργά...

γράφει ο Απόστολος Παπαϊωάννου:
Ο Σύλλογος αποδήμων Πλανητεριωτών, πιστός στην εκπλήρωση των επιθυμιών συμπατριωτών και φίλων, διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία την καθιερωμένη συνεστίαση του συλλόγου στην αίθουσα εκδηλώσεων "ΕΥΠΟΛΙΣ" στην Παιανία
Στην κατάμεστη αίθουσα όσοι τυχεροί παραβρέθηκαν, απόλαυσαν τις υπέροχες γεύσεις, καλό κρασί, ευχάριστη παρέα και διασκέδασαν μέχρι αργά! Η περιποίηση ήταν άψογη όσο για το κέφι, το φαγοπότι, το τραγούδι και το χορό, αστείρευτα. 
Θέλω να ευχηθώ στον καινούριο Πρόεδρο του Συλλόγου μας κ Δημήτρη Μηλιτσόπουλο να είναι καλορίζικος και να έχει δύναμη για  την συνέχεια του έργου του και να συγχαρώ όλο το Δ.Σ για την ωραία εκδήλωση που έγινε.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω των απερχόμενο Πρόεδρο κ. Άγγελο Βαγενά για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στον σύλλογο και στον τόπο μας για πολλά χρόνια και να του ευχηθώ υγεία και μακροημέρευση. 
Εύχομαι από καρδιά να είμαστε όλοι καλά και ν ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε.
Απόστολος Παπαϊωάννου
Πρόεδρος της Τ.Κ. Πλανητέρου

1 σχόλιο

  1. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΡΜΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.