Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: 39ος Ποδηλατικός Γύρος από 24 έως 25 Μαρτίου 2016

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών με την έγκριση της Ε.Ο.Π., συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, τον Δήμο Πατρέων, τον Δήμο Καλα...

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών με την έγκριση της Ε.Ο.Π., συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, τον Δήμο Πατρέων, τον Δήμο Καλαβρύτων και το Δήμο Δυτικής Αχαΐας, τον 39ο Ποδηλατικό Γύρο «ΘΥΣΙΑΣ», από 24 έως 25 Μαρτίου 2016 στις κατηγορίες ΑΝΔΡΩΝ- ΕΦΗΒΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΟΠΕΝ (ΜΑΣΤΕΡΣ). Στην κατηγορία Μάστερς θα υπάρξει συνεργασία με την Π.Ε.Π.Α.
1ος ΑΓΩΝΑΣ: ΑΤΟΜ. ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ 24-3-2016 : (ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ) 
Αποστάσεως 11 ΚΜ. Ώρα 15.00. 
Εκκίνηση από Άραξο (Αρχαιολογικός χώρος Δυμαίων) και τερματισμός στο Λάπα. Όπως στα συνημμένα Υψομετρικά - Διαδρομή. Μόνο για τις κατηγορίες Α και Ε. Προσοχή το υψομετρικό του Aτομ. Χρονομέτρου στα 2 πρώτα χιλιόμετρα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα (είναι σχεδόν ευθεία).
2ος ΑΓΩΝΑΣ: 39ος Αγώνας «ΘΥΣΙΑΣ» 25-3-2016:
ΟΠΕΝ(ΜΑΣΤΕΡΣ) - ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Αγώνας αντοχής, απόστασης 80 ΚΜ. Ώρα: 09.00. Εκκίνηση από Μόλο Αγ. Νικολάου - Ακτή Δυμαίων - Ροϊτικα - Παυλόκαστρο - Χαλανδρίτσα- Καταρράκτης - Μάνεσι- Τερματισμός Ηρώων. Προεκκίνηση έως την διασταύρωση προς Χαλανδρίτσα. Θα γίνουν δεκτοί αθλητές μόνο με δελτία (ΕΟΠ-ΠΕΠΑ).
ΑΝΔΡΕΣ - ΕΦΗΒΟΙ: Αγώνας αντοχής, απόστασης περίπου 100 ΚΜ. Ώρα: 09.30. Εκκίνηση από Μόλο Αγ. Νικολάου - Ακτή Δυμαίων - Ροϊτικα - ΝΕΟ .Πατρών Πύργου- Καμίνια αναστροφή - ΠΕΟ Πύργου Πατρών - Ροϊτικα - Παυλόκαστρο - Χαλανδρίτσα- Καταρράκτης - Μάνεσι- Τερματισμός στο ΗΡΩΩΝ έναντι Ι.Μ. Προεκκίνηση έως την είσοδο σε ΝΕΟ Πατρών - Πύργου. Όριο χρόνου 20%.
Παρατήρηση: Όσον αφορά στην κατηγορία Εφήβων σας ενημερώνουμε ότι Έφηβοι θα τρέξουν με ελεύθερο πάτημα και κοινή βράβευση και φύλλο αγώνα. Εάν οι συμμετοχές των Εφήβων ξεπεράσουν τον απαιτούμενο αριθμό θα γίνει ξεχωριστό φύλλο αγώνα και βράβευση, η κατηγορία Γυναικών θα τρέξει μόνο τον αγώνα Αντοχής 80ΚΜ. Εάν δεν συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός θα τρέξουν στην κατηγορία ΜΑΣΤΕΡΣ.

Δηλώσεις συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να ευρίσκονται στα γραφεία του Π.Ο.Π. αυστηρά μέχρι 19/3/2016, με e-mail στο popatras71@gmail.com ή με fax στο 2610271810. Όσον αφορά την Ατομ. Χρονομέτρηση να δηλωθεί από τα σωματεία η σειρά εκκίνησης για τους αθλητές τους.

ΟΠΕΝ (ΜΑΣΤΕΡΣ): Παράκληση για όσους έχουν δελτίο Ε.Ο.Π. να δηλώνεται η συμμετοχή τους μέσω των σωματείων και όχι ένας - ένας διότι δημιουργεί προβλήματα στην οργάνωση. Όσοι αθλητές έχουν μόνο δελτίο Π.Ε.Π.Α. θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο e-mail peparaces2016@gmail.com σύμφωνα με τον τρόπο που ακολουθεί ή ένωση, φυσικά μέχρι την ημερομηνία που ισχύει για όλους 19-3-2016.
Όσοι αθλητές της κατηγορίας αυτής, έχουν αριθμό πλάτης από την Π.Ε.Π.Α. , θα τον χρησιμοποιήσουν στον αγώνα «ΘΥΣΙΑΣ», και θα πρέπει να το επιβεβαιώσουν στη δήλωση συμμετοχής τους.
Κατάθεση δελτίων: Η κατάθεση των δελτίων και η παραλαβή των αριθμών για τις κατηγορίες Α-Ε-Γ θα γίνει την 24-3-2016 στο ξενοδοχείο NIFOREIKA BEACH όπου θα φιλοξενηθούν οι αποστολές από ώρα 12.00 έως 14.00 στην γραμματεία, από ώρα 14.15 στην εκκίνηση της Ατομικής Χρονομέτρησης.
Οι αριθμοί στους αθλητές Μάστερς, θα δοθούν στο τεχνικό συνέδριο ή από την γραμματεία της Π.Ε.Π.Α. πριν την εκκίνηση (ώρα 08.00 π.μ.) του αγώνα την 25-3-2016.

Τεχνικό συνέδριο: Για τους αγώνες αντοχής θα γίνει τεχνικό συνέδριο μετά το πέρας του Ατομ. Χρονομέτρου στις 20.30 σε διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου NIFOREIKA BEACH.

Όροι συμμετοχής: Κάθε σύλλογος έχει δικαίωμα να συμμετάσχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Οι αθλητές συμμετέχουν στους αγώνες με δική τους ευθύνη. Ο Π.Ο.Π. και η Π.Ε.Π.Α δεν έχουν καμία υποχρέωση για κάθε ατύχημα και φθορά ή απώλεια αγωνιστικού υλικού. Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να έχουν ποδηλατική ενδυμασία (κράνος, ειδικά ποδηλατικά παπούτσια ή καλουπιέ) και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Επίσης πρέπει να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της αστυνομίας και της αγωνοδίκου επιτροπής. Πέρα των ομάδων - αθλητών που καλύπτει οικονομικά ο Π.Ο. Πατρών, μπορούν να συμμετάσχουν ομάδες - αθλητές με δικά τους έξοδα αρκεί να έχουν δελτίο της Ε.Ο.Π. κατηγορίας Α- Ε - Γ - Μ ή Π.Ε.Π.Α.
Θα πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουμε στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων πρώτα και κύρια για την ασφάλεια των αγωνιζομένων.
Όσον αφορά στα αυτοκίνητα συνοδείας στην κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ θα υπάρξει περιορισμένος αριθμός με μέγιστο αριθμό 20 αυτοκινήτων. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τον αριθμό του αυτοκινήτου, κινητό τηλέφωνο και τους αθλητές ή την ομάδα που θα συνοδεύουν. Από την γραμματεία θα παραλάβουν διακριτικό σήμα που θα επικολλήσουν στο αυτοκίνητο συνοδείας.

Κανονισμοί: Θα ισχύσουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. και της U.C.I.
Βραβεύσεις- Απονομές: ΑΝΔΡΕΣ - ΕΦΗΒΟΙ : Στο Ατομ. Χρονόμετρο και στον αγώνα αντοχής, οι πρώτοι θα πάρουν κύπελλο- μετάλλιο - δίπλωμα, ο δεύτερος και τρίτος μετάλλιο δίπλωμα, 4ος-5ος-6ος δίπλωμα Για την Ατομ. Χρονομέτρηση οι βραβεύσεις θα γίνουν στο ξενοδοχείο NIFOREIKA BEACH την 19.30 πριν το Τεχνικό συνέδριο . Για τον αγώνα αντοχής οι βραβεύσεις - απονομές θα γίνουν στο χώρο του τερματισμού στο ΗΡΩΩΝ την 14.00.

ΟΠΕΝ (ΜΑΣΤΕΡΣ) - ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Στον αγώνα αντοχής, οι πρώτοι θα πάρουν κύπελλο- μετάλλιο - δίπλωμα, ο δεύτερος και τρίτος μετάλλιο δίπλωμα, 4ος-5ος-6ος δίπλωμα. Εφόσον συμπληρωθούν αριθμητικά όλες οι κατηγορίες, διαφορετικά θα γίνει σύμπτυξη κατηγοριών αναλόγως. Οι βραβεύσεις - απονομές θα γίνουν στο χώρο του τερματισμού στο ΗΡΩΩΝ την 14.00, εκτός της κατηγορίας ΜΑ που θα γίνει στην Ι.Μ. Αγίας Λαύρας και ώρα 12.30.
Απαραίτητη η παρουσία των νικητών στις απονομές.
Απρόβλεπτα θέματα: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, θα αποφασίζει επί τόπου η αγωνόδικος επιτροπή. Η επιτροπή έχει το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος, των ημερομηνιών των αγώνων, καθώς επίσης και των τεχνικών όρων της προκήρυξης.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ:
Ο Π.Ο.Π. θα καλύψει όλες τις ομάδες στις κατηγορίες Α-E που έχει προσκαλέσει, εφόσον συμμετάσχουν και στους δύο αγώνες, από το γεύμα της 24/3/2016 έως και το πρωινό της 25/3/2016, καθώς και το ξενοδοχείο σύμφωνα με την συνημμένη κατάσταση.
Όσον αφορά για το γεύμα της 24-3-2016 θα δοθεί από 12.00 έως 14.00.
Θερμή παράκληση για όσα σωματεία έχουν κληθεί σύμφωνα με την κατάσταση και δεν θα έλθουν να μας ενημερώσουν έγκαιρα για να μπορέσουμε να καλύψουμε άλλους αθλητές.
Ίσως υπάρξει η δυνατότητα να δοθούν και χρηματικά πριμ στους πρώτους αθλητές των κατηγοριών, αν καρποφορήσουν οι υποσχέσεις από χορηγούς με τους οποίους είμαστε σε επαφή.
Εάν η προσπάθεια αυτή έχει αίσιο τέλος τα σωματεία θα ενημερωθούν έγκαιρα και πάντως όχι αργότερα από την 6-3-2016.

Οι αθλητές ΟΠΕΝ (ΜΑΣΤΕΡΣ) για την συμμετοχή τους στον αγώνα θα συνεισφέρουν το ποσό των 15,00€. Για την κατάθεση του ποσού παραθέτουμε τον τραπεζικό λογαριασμό του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας GR6601102260000022629603113 υποχρεωτική η κατάθεση με την δήλωση συμμετοχής . Θα υπάρξει κάλυψη για την ασφάλεια της διαδρομής από την Τροχαία και Μοτό της αγωνοδίκου, επίσης Ιατρός - Ασθενοφόρο της ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ - ομάδα Διασώσεων Πάτρας, καθ' όλη την διαδρομή, επίσης το ασθενοφόρο του νοσοκομείου Καλαβρύτων από την Βλασσία έως τον τερματισμό.
Τροφοδοσία με νερό στην εκκίνηση και σε δύο σημεία της διαδρομής (πριν από τη διασταύρωση για Δεμέστιχα και στο Μετόχι).
Για όσους δεν καλύπτει οικονομικά η προκήρυξη, δίνουμε τις παρακάτω προσφορές ξενοδοχείων προς εξυπηρέτηση σας.
Naiades Villas 3*:(2693022080 - 2693025454) Στα Νιφορέικα.
• Για διαμονή δύο ατόμων ανά σουίτα 40,00€ άνευ πρωινό γεύματα.
• Για διαμονή τριών ατόμων ανά σουίτα 50,00€ άνευ πρωινό γεύματα.
• Το πρωινό 5€ ανά άτομο και το γεύμα 10,00€.
NIFOREIKA BEACH : ( 2693022539) σε δίκλινο - τρίκλινο τιμή 35,00€ ανά άτομο με πρωινό και δύο γεύματα την 24/3/2016 (μεσημέρι - βράδυ). Επίσης τιμή 30,00€ ανά άτομο με πρωινό και γεύμα την 24/3/2016( βράδυ).
ΑΔΩΝΙΣ : (2610224213) στην Πάτρα έναντι (ΚΤΕΛ) Το Μονόκλινό 30,00€ το Δίκλινο 38,00€ και το Τρίκλινο 50,00€ όλα με πρωινό. Το κάθε γεύμα επιβαρύνεται με 8,00€.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ : Οι αποστολές θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο NIFOREIKA BEACH τηλ. 2693022539 στα Νιφορέΐκα Πατρών (4ΚΜ μετά την Κ. Αχαΐα).
Παρακαλούνται όλοι οι αθλητές και συνοδοί με τον τερματισμό να παραδίδουν τους αριθμούς τους και να παραλαμβάνουν τα δελτία τους από την γραμματεία των αγώνων.
Φέτος στον αγώνα μας θα υπάρχει ηχητική κάλυψη και στους δύο αγώνες, με σκοπό να ανεβάσουν τους ρυθμούς και να φτάσουν τις επιδόσεις στο έπακρο. Μοναδικές παροχές για ένα αγώνα που προσπαθούμε πάντα να τον κάνουμε καλύτερο.
Για κάθε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνηση πληροφορία στο τηλέφωνο 6979336444 (Β. Διαμαντόπουλος). Για τους Μάστερς (με δελτία ΠΕΠΑ) στην κα Ρούλα Καλιφατίδου (6931111696).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.