HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Γυρίσματα στην Ελλάδα" - Kαλάβρυτα (video)

Στα Καλάβρυτα ταξίδεψε η εκπομπή του STAR " Γυρίσματα στην Ελλάδα" παρουσιάζοντας με τη βοήθεια της δημοτικής αρχής τις ομορφι...


Στα Καλάβρυτα ταξίδεψε η εκπομπή του STAR " Γυρίσματα στην Ελλάδα" παρουσιάζοντας με τη βοήθεια της δημοτικής αρχής τις ομορφιές ενός εκ των δημοφιλέστερων χειμερινών προορισμών της χώρας ! Με το χιονοδρομικό της ιστορικής πόλης να σφύζει απο ζωή και τους δρόμους γεμάτους χειμερινούς επισκέπες, τα Καλάβρυτα όπως παραδέχεται ο Δήμαρχος αλλά και άλλοι θεσμικοί φορείς που μιλούν στην κάμερα του STAR είναι ενας προορισμός που τα συνδυάζει όλα!
Με το πέρασμα των χρόνων τα Καλάβρυτα “ανεβαίνουν” στις προτιμήσεις των Ελλήνων για τις χειμερινές τους διακοπές. Ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις του σκι αλλά και της φύσης γενικότερα. Στο νόμο Αχαΐας, λίγες ώρες από την Αθήνα, το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων προσελκύει τους πάντες στις πίστες του αλλά και στα μέρη για εξερεύνηση στο δάσος του Χελμού με τα μοναδικά και πανέμορφα έλατα. Διαθέτει snow park και δύο σαλέ που λειτουργούν ως ζωντανά meeting points από το πρωί ως το βράδυ. Μέσα απο την εκπομπή αναδεικνύεται η δράση του Αγροτικού Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων με κορυφαίο προϊόν την παραδοσιακή βαρελίσια φέτα Καλαβρύτων ΠΟΠ που λειτουργεί για την ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων ως ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες οικονομικής και κοινωνικής ισορροπίας, συμβάλλοντας καθοριστικά στην τόνωση της τοπικής απασχόλησης και την ανάπτυξη της ντόπιας οικονομίας, προσφέροντας ταυτόχρονα στους παραγωγούς - κτηνοτρόφους της περιοχής, πολλαπλή στήριξη.
Συμμετέχουν:
Γιώργος Α. Λαζουράς - Δήμαρχος Καλαβρύτων
Κωνσταντίνος Δαφαλιάς - Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Καλαβρύτων
Λεωνίδας Σπυρόπουλος - Γενικός Διευθυντής του Χιονοδρομικού Κέντρου 
Γιώργος Αναγνωστόπουλος - Επιχειρηματίας Καλαβρύτων στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης.
Θανάσης Κολιαστάσης - Υπεύθυνος Ξενοδοχείου
Μάνος Κασσαλιάς - Γενικός Διευθυντής του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων.
Eκφώνηση: Γιάννης Αρμουτίδης
Παραγωγή : Βασίλης Κονταξής , Νίκος Μουρτζιάπης. 
Η διαδικτυακή εκπομπή "Γυρίσματα στην Ελλάδα" προβάλλεται μέσω του “web TV-live” στο http://webtv.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.