HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ειδική Σύμβουλος του Δημάρχου η Χρύσα Παπαδάτου - Σπ.Σοκκορέλης στο Δημοτικό Συμβούλιο

Την πρόσληψη της Χρυσάνθης (Χρύσας) Παπαδάτου αποφάσισε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς, ως ειδικής συμβούλου, με σχέση εργασίας ιδιω...

Την πρόσληψη της Χρυσάνθης (Χρύσας) Παπαδάτου αποφάσισε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς, ως ειδικής συμβούλου, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβεί τη θητεία της παρούσας, τρέχουσας δημοτικής περιόδου (μέχρι 31 Αυγούστου 2019) και μπορεί να λυθεί, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 9 του άρθρου 163 του ν. 3584/2009.
Σύμφωνα με την απόφαση:
Η ειδική σύμβουλος αυτή, θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες, γραπτά ή προφορικά, προς το Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, στον τομέα της τοπικής οικονομικής ανάπτυξης του Δήμου Καλαβρύτων, και ειδικότερα, στον τομέα της προστασίας,, βελτίωσης και ανάπτυξης της αγροτικής (φυτικής και ζωικής) παραγωγής, που αποτελεί την κύρια επαγγελματική δραστηριότητα των δημοτών και κατοίκων του Δήμου μας και τον βασικό και πατροπαράδοτο αναπτυξιακό μας πόλο, παρέχοντας συμβουλές και διατυπώνοντας προτάσεις, για την υποστήριξη του αγροτικού πληθυσμού του Δήμου, στην παραγωγή, εμπορία και στον ποιοτικό έλεγχο των αγροτικών προϊόντων και τη διασύνδεση, της αγροτικής παραγωγής, με την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου μας.
Από την απόφαση αυτή προκαλείται δαπάνη, για το έτος 2016, συνολικού ποσού 20.328,24 ευρώ, η οποία έχει προβλεφθεί και εγγραφεί στους Κ.Α. 00-6031, ποσό 16.320,00 ευρώ (τακτικές αποδοχές) και Κ.Α. 00-6053 ποσό 4.008,24 ευρώ (εργοδοτικές εισφορές), αντίστοιχα, του προϋπολογισμού του Δήμου Καλαβρύτων, έτους 2016 (αριθμός βεβαίωσης της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου 823/3-2.
Η Χρύσα Παπαδάτου που είναι έως τώρα Δημοτική Σύμβουλος θα παραιτηθεί λόγω του ασυμβίβαστου από την θέση του συμβούλου, θέση που τα πάρει ο πρώτος επιλαχών της παράταξης Λαζουρά, κ. Σπύρος Σοκκορέλης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.