HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ - ΑΙΓΙΟ - ΤΡΙΠΟΛΗ (ΦΩΤΟ)

Χιλιάδες διαδηλωτές από κάθε επαγγελματικό κλάδο βγήκαν από το πρωί στους δρόμους της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης αλλά και σε άλλες μεγάλε...

Χιλιάδες διαδηλωτές από κάθε επαγγελματικό κλάδο βγήκαν από το πρωί στους δρόμους της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας αντιδρώντας στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Στην Αθήνα, οι δύο μεγάλες συγκεντρώσεις από το ΠΑΜΕ και την ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ, όπου δεκάδες επαγγελματικά σωματεία διαδήλωσαν με παλμό, διαλύθηκαν άτακτα όταν ξέσπασαν επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος. Νωρίτερα, άγνωστοι χτύπησαν δημοσιογράφο στην οδό Πατησίων.

ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ:
"Η ισχύς εν τη ενώσει" έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και φαίνεται πως οι Έλληνες, μπορεί να άργησαν, όμως το θυμήθηκαν και το έδειξαν με τη σημερινή μαζική συμμετοχή τους στη γενική πανελλαδική απεργία που προκήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και στην οποία συμπαρίστανται δεκάδες επαγγελματικοί και κοινωνικοί φορείς. Νεκρή πόλη θυμίζει σήμερα το Αίγιο, με το σύνολο των εμπορικών καταστημάτων, υπηρεσιών, επιχειρήσεων, φαρμακείων, ιατρείων και γραφείων να παραμένουν κλειστά, ενώ μεγάλος αριθμός καταστημάτων εστίασης και αναψυχής της περιοχής θα παραμείνουν κλειστά όλο το 24ωρο, για πρώτη φορά στην ιστορία. (ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΟΤΕΡΑ ΣΤΟ filodimos.gr

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: 
Σύμφωνα με το tempo24.gr Η σημερινή κινητοποίηση - διαμαρτυρία συγκέντρωσε στους δρόμους της Πάτρας πολλές χιλιάδες κόσμου και επαγγελματίες από όλους τους κλάδους. Εκτιμάται ότι πρόκειται για τις μεγαλύτερες πορείες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. 

ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ:
Όπως μετέδωσε το arcadiaportal.gr, γιατροί, οι επιχειρηματίες, οι μηχανικοί, οι δικηγόροι, οι οδοντίατροι, τα φαρμακοποιοί, οι έμποροι, οι ξενοδόχοι, οι αγρότες, οι ασφαλιστές, οι ψυκτικοί, οι εκπαιδευτικοί, οι κομμωτές, οι υδραυλικοί, οι ταξιτζήδες, οι αυτοκινητιστές, οι εστιάτορες, οι αρτοποιοί και οι ζαχαροπλάστες έδωσαν δυναμικό «παρών» στη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση της Τρίπολης την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, όπως και σε ολόκληρη τη χώρα.
Σύσσωμος ο επαγγελματικός κόσμος της πόλης κατέβηκε στην πλατεία Αγίου Βασιλείου όπου διατράνωσε τη φωνή του ενάντια στα νέα μέτρα που δρομολογεί η κυβέρνηση και που φέρνουν τους επαγγελματικούς κλάδους στην οικονομική ασφυξία. Το Ασφαλιστικό βρίσκεται στο επίκεντρο των διαμαρτυριών, καθώς, έτσι όπως είναι διαμορφωμένο από την κυβέρνηση, θυμίζει περισσότερο φορολογικό μέτρο παρά ένα μέσον που θα εξασφαλίσει το μέλλον των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.