HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων Αχαΐας έκοψε την πίτα της

Μετά από πολλά χρόνια το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων Αχαΐας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Τετάρτη 10 Φεβρ...

Μετά από πολλά χρόνια το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων Αχαΐας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του 64ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι των Ενώσεων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της Πάτρας, της Δυτ. Αχαΐας, της Αιγιάλειας και του Ερύμανθου. Στόχος της εκδήλωσης ήταν εκτός από την ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος, η γνωριμία και η προώθηση των σχέσεων συνεργασίας μεταξύ των Δ.Σ. των Ενώσεων της Αχαΐας, η ανταλλαγή απόψεων για τα εκπαιδευτικά ζητήματα, που απασχολούν το γονεϊκό κίνημα και ο προγραμματισμός δράσεων με στόχο την επίλυσή τους και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τα θέματα αυτά. Την πίτα ευλόγησε ο π. Βασίλειος Πατσός από την ενορία Αγ. Σοφίας, δίνοντας τις ευχές της εκκλησίας για τη νέα χρονιά.Την εκδήλωση χαιρέτισε η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Δήμητρα Πανίτσα, δίνοντας το μήνυμα της ενότητας και της κινητοποίησης όλων των γονέων προς όφελος των παιδιών, στα οποία αφιέρωσε και το πρώτο κομμάτι. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας η Γεν. Γραμματέας κ. Αγαθή Ρογδάκη, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Τίμος Πατρινός, ο Ταμίας κ. Νίκος Διαμαντόπουλος (Αντιπρόεδρος της ΑΣΓΜΕ), ), ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Αγγελόπουλος, ο Ειδ. Γραμματέας κ. Αλέξανδρος Πετρόπουλος και τα μέλη κ. Γρηγόρης Συμεωνίδης και κ. Ελισάβετ Πίκουλα. Η πίτα ήταν ευγενική προσφορά του Ζαχαροπλαστείου «Μπομποτσιάρη» στο Αίγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.