HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗ ΣΚΟΤΑΝΗ

Μεγάλη χαρά και ευχάριστη αντάμωση μεταξύ των συμπατριωτών απέφερε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ανήμερα των Θεοφανείων,...

Μεγάλη χαρά και ευχάριστη αντάμωση μεταξύ των συμπατριωτών απέφερε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ανήμερα των Θεοφανείων, στη Σκοτάνη, με πρωτοβουλία  του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου  Σκοταναίων.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, στον Ιερό  Ναό του Αγίου  Δημητρίου, οι μόνιμοι κάτοικοι της Σκοτάνης, μαζί με τα παρευρισκόμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους συμπατριώτες Σκοταναίους που μετέβησαν στο χωριό ειδικά για αυτό το σκοπό, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Πολιτιστικό Κέντρο του  χωριού μας.
Η  Πρόεδρος  του Συλλόγου  Σκοταναίων κ. Μαριάνθη Χρονοπούλου ευχήθηκε σ΄ όλους  Χρόνια Πολλά, ευχόμενη το ξεκίνημα  της Νέας Χρονιάς να είναι για όλους μας, αφετηρία μιας νέας δημιουργικής εποχής, με Υγεία, Αγάπη, Χαρά, Ευτυχία & Ειρήνη για όλο τον κόσμο. 
Ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά όλους τους συμπατριώτες τόσο για την συμμετοχή, την συμπαράσταση, όσο και για την προσφορά τους, τονίζοντας ότι μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ και ΚΑΛΥΤΕΡΑ πράγματα τόσο για τον Σύλλογο, όσο και για το χωριό μας.
Την πίτα ευλόγησε ο συμπατριώτης μας ιερέας Αθανάσιος  Κ. Κουμανιώτης, ενώ οι τυχεροί της χρονιάς ήταν η κ. Ελένη Τσιώτου, σύζυγος του πρώην Προέδρου του Συλλόγου κ. Αναστάσιου Τσιώτου, καθώς επίσης και  ο ψάλτης, Πέτρος Οικονομόπουλος από το Πεύκο.
Το  Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου  υπογραμμίζει την  γενναιόδωρη συμβολή των συμπατριώτών μας, στην εκδήλωση,  και δη της κ. Κυριακής Δ. Γκολφινοπούλου, κόρη του αείμνηστου και Ιδρυτικού μέλους του Συλλόγου μας, Δημητρίου Π. Γκολφινόπουλου, η οποία προσέφερε τα χειροποίητα δώρα που έφτιαξε για τους τυχερούς  της βασιλόπιτας, καθώς επίσης και τον συμπατριώτη μας κ. Διονύση Κ. Παπαδόπουλο, ο οποίος προσέφερε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, κατασκευασμένη από το ζαχαροπλαστείο «ΡΑΝΤΕΒΟΥ» από την Νάξο. Αυτή η ενέργεια  δείχνει την αγάπη για το χωριό και τους συμπατριώτες τους και την αξία του εθελοντισμού και της προσφοράς.
Το  Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τους συμπατριώτες μας για την εξαιρετική τους προσφορά και παροτρύνει όλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους, προσφέροντας για το κοινό καλό, με όποιον τρόπο ο καθένας μπορεί.

Με την ευκαιρία αυτή, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στέλνουν τις εγκάρδιες ευχές τους για Καλή Χρονιά και  Πρόοδο στους απανταχού Σκοταναίους και σε όλους τους Καλαβρυτινούς !!!!!
ΤΟ    ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΚΟΤΑΝΑΙΩΝ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ:                  ΜΑΡΙΑΝΘΗ  Γ. ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ    
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:          ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΚΩΝ. ΛΑΠΠΑΣ                   
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ       ΑΝΔΡΙΑΝΗ Β. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ          
ΑΝΑΠΛ.ΓΕΝ.ΓΡΑΜ.       ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ  Β. ΖΗΚΟΣ                    
ΤΑΜΙΑΣ:                         ΔΕΣΠΟΙΝΑ  Χ. ΚΑΝΤΙΦΕΛΗ                
ΕΦΟΡΟΣ:                       ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Η.ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΣ       
ΜΕΛΟΣ:                         ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΘ.ΤΣΙΑΚΟΥΛΙΑΣ        
ΜΕΛΟΣ:                         ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΗΓ.ΣΑΤΟΛΙΑΣ            
ΜΕΛΟΣ:                        ANAΣΤΑΣΙΟΣ  Κ. ΤΣΙΩΤΟΣ          

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.