Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Γεράσιμος Φεσσιάν για τον Λαζόπουλο: «Όταν κάνεις σάτιρα για να εξυπηρετείς σκοπούς... αποτυγχάνεις»

Το σχόλιο του περιφερειακού συμβούλου Γεράσιμου Φεσσιάν για τα όσα ανέφερε περί αναπηρίας ο Λάκης Λαζόπουλος. Τα σχόλια του γνωστού ηθοποιού...

Το σχόλιο του περιφερειακού συμβούλου Γεράσιμου Φεσσιάν για τα όσα ανέφερε περί αναπηρίας ο Λάκης Λαζόπουλος. Τα σχόλια του γνωστού ηθοποιού, έχουν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις από τα άτομα με αναπηρία και η απάντηση ήρθε άμεσα από τον Γεράσιμο Φεσσιάν με την πλούσια και γνωστή σε όλους μας κοινωνική δράση του:

«Με ρώτησε η Όλγα χθες βράδυ «θα δεις Λαζόπουλο»; Της απάντησα ότι έχω σταματήσει καιρό τώρα να παρακολουθώ «φαρσοκωμωδίες». Σήμερα διαβάζω από μηνύματα στο inbox για ένα άθλιο σχόλιο του Λάκη που σχετίζεται με τα Άτομα με Αναπηρία. Θυμηθείτε εσείς οι φίλοι μου ότι κριτική στον Wolfgang Schäuble έχω ασκήσει και εγώ, αλλά όχι σε αυτό το πεδίο. Όχι στο ανθρώπινο και ηθικό. Αυτό που έχω παρατηρήσει καιρό τώρα είναι το εξής. Όταν ο Λάκης έβγαινε όντως ως σατιρική εκπομπή πράγματι σατίριζε καταστάσεις και γεγονότα. Όταν τα τελευταία δυο χρόνια βγαίνει σε διατεταγμένη υπηρεσία, το χάνει. Πολύ απλά γιατί δεν του βγαίνει στο φυσικό του. Άλλωστε αυτό είναι κάτι που κατά την άποψη μου χαρακτηρίζει την ποιότητα του καλλιτέχνη. Όταν το κανείς με την καρδιά σου γιατί το πιστεύεις πάντα έχει επιτυχία. Όταν το κάνεις για να εξυπηρετεί άλλους σκοπούς πέρα του σατυρικού, επειδή δεν είναι δικό σου αποτυγχάνεις. Άρα το χθεσινό στην δική μου συνείδηση μπορεί να καταγράφει ως μια τραγική αποτυχία, η οποία δυστυχώς θα έχει και συνέχεια σε συνδυασμό με την εξάρτηση του Alpha από την Κυβέρνηση λόγω των τηλεοπτικών αδειών …». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.